Άσχημα νέα για τον Μάρκο Σεφερλή - Τι συμβαίνει

Οι σκέψεις του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα πράγματα για τον Μάρκο Σεφερλή και τα επαγγελματικά του. Αναλυτικό ρεπορτάζ μετέφερε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day του ALPHA. Συγκεκριμένα, δυσαρεστημένοι είναι στον ΣΚΑΙ για τις δυο μεγάλες μεταγραφές του σταθμού.

Τι συμβαίνει με τον Μάρκο Σεφερλή στον ΣΚΑΙ

Η εκπομπή Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου, δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά σε νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που έχει δυσαρεστήσει τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, το συμβόλαιο του έχει ενεργοποιεί κατά το ήμισυ, καθώς δεν βγήκε ποτέ στον αέρα η σειρά που του είχαν υποσχεθεί.

Το μέλλον λοιπόν του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΙ φαίνεται χλωμό, σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και το ρεπορτάζ της. Καθόλου έκπληξη δεν θα προκαλέσει αν το show μαγειρικής δεν βγει στον αέρα από τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Όλα θα κριθούν ωστόσο και από το My style rocks και το αν θα συνεχίσει ή αν θα σταματήσει.

Από την άλλη, δυσαρέσκεια υπάρχει και με τον Χρήστο Φερεντίνο στον ΣΚΑΙ καθώς ο Μονομάχος δεν έχει φέρει πίσω τα έξοδα ύψους 100.000 ευρώ που κόστισε το πλατό. Μυστήριο για το τι θα συμβεί υπάρχει και για εκείνον.

Εμείς ωστόσο σας τα είχαμε πει μήνες πριν...