Ενώπιος Ενωπίω: Η Άντζελα Δημητρίου "σπάει" τη σιωπή της για την κόρη της και για την απώλεια της μητέρας της

Μείνετε συντονισμένοι!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την Τσικνοπέμπτη, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Άντζελα Δημητρίου. Η «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού εξιστορεί τη θυελλώδη ζωή της. Η μεγάλη καριέρα και οι άνδρες που τη σημάδεψαν. Τι εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας της και τι για τη σχέση με την κόρη της;

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 23:30, η Άντζελα Δημητρίου μιλάει για όλους και για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
  • Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
  • Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή
  • Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου
  • Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου, Φωτεινή Νάσσου, Γιώτα Δελέγκου, Δέσποινα Μανδρανή

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: «Εδώ πάνω γελάω!» - Η πρώτη εμφάνιση στην πίστα μετά την απώλεια και την κηδεία της μητέρας της, Ελένης

Τα πρώτα λόγια της Άντζελας Δημητρίου για την απώλεια της μητέρας της

Παρά τη μεγάλη απώλεια που βίωσε μέσα στην ίδια εβδομάδα η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε τελικά στη σκηνή του J2US και ερμήνευσε το τραγούδι «Ο τελευταίος χορός», γνωρίζοντας την αποθέωση από κοινό και κριτές. Ντυμένη στα μαύρα, η «Λαίδη» δεν είπε πολλά, ενώ οι κριτές έλεγαν την άποψή τους, αφήνοντας περιθώριο για να εκφράσει τα συναισθήματά της στο τέλος.

«Θέλω να πω σ' εσένα και σε όλους σας ότι ο καλλιτέχνης είναι ένας παλιάτσος που πάντα γελάει. Έχασα τον αδερφό μου, ξέρει η Καίτη, τον πατέρα μου, και τώρα έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου, τη μάνα μου. Εύχομαι εκεί που την έχω στείλει είναι καλά πολύ. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα αυτή τη μάνα, και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία. Η μάνα είναι μάνα με μία λέξη, δεν υπάρχει άλλη», είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου στις πρώτες δηλώσεις μετά την απώλεια της μητέρας της, για να καταλήξει: «Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου, δεν θα φύγω, θα συνεχίσω στο J2US».