I Love ΣουΚου με την Μπέττυ Μαγγίρα: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10/11)

Μείνετε συντονισμένοι!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
I Love ΣουΚου με την Μπέττυ Μαγγίρα: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10/11)

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Τάσο Μπιμπισίδη, τη Σίσσυ Καλλίνη και όλη την ομάδα του «I Love ΣουΚου» κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 μας υποδέχονται στο «εξοχικό» τους στον ΑΝΤ1 και μας κάνουν να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τα Σαββατοκύριακά μας, σε ένα πρωινό ζωντανό τηλεοπτικό μαγκαζίνο που τα έχει όλα!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 9 & 10 Μαρτίου το «I Love ΣουΚου» θα είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα νέα μέσα από πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ειδήσεις που αφορούν τους σταρ του εξωτερικού και αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους Βαγγέλη Περρή, Βικτώρια Χαλκίτη, Κατερίνα Λιόλιου, Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα Κουτσαφτίκη, Μαρία Μάρκου και Αλεξάνδρα Ούστα.

Οι καλεσμένοι του I Love ΣουΚου αυτή την εβδομάδα

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, καλεσμένος στο στούντιο του «I Love ΣουΚου» θα είναι ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ακόμα, θα συνδεθούμε με το Λονδίνο και τον ανταποκριτή του ANT1, Ισαάκ Καριπίδη, για να μάθουμε όλα τα νεότερα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, καλεσμένη στο στούντιο του «I Love ΣουΚου» θα είναι η επενδυτής του Dragons' Den Greece, Μαρία Χατζηστεφανή. Ακόμα, θα μιλήσουμε για το «Survivor», ο Νίκος Καρβέλας θα ετοιμάσει νόστιμες και λαχταριστές συνταγές, η Αθηνά Αφαλίδου θα σχολιάσει όλα τα αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα της εβδομάδας και η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα θα μας πει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας που έρχεται.

«I Love ΣουΚου» με την Μπέττυ Μαγγίρα κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής

Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου

Β. Αρχισυντάκτη: Γιάννης Σημαντηράκης

Υπεύθυνος Καλεσμένων: Αλέξανδρος Κωνσταντάκης

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την κόντρα Παπανώτα Μαγγίρα

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Δημήτρης Παπανώτας από τη μία και η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μακαλιά έχουν ανταλλάξει σκληρά λόγια, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να δίνει τη δική της άποψη για την κόντρα του συνεργάτη της με τα μέλη του I Love ΣουΚου.

«Είπα στον Δημήτρη Παπανώτα, “Φταις που μιλάς. Δεξιά και αριστερά βλέπεις ένα μικρόφωνο, βλέπεις ότι κάτι σου απαντάνε". Του είπα με αγάπη ότι πρέπει κι αυτός λίγο να ηρεμήσει. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να τον βάλω σε καλούπι. Είναι πολύ περισσότερα χρόνια από μένα στο χώρο. Σαν φίλη και συνεργάτιδά μου, του λέω τη γνώμη μου. Θεωρώ ότι δεν είναι καιρός για περισσότερες κόντρες, αλλά για συμφιλίωση», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και κατέληξε απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Το σχόλιο για την ηλικία της Μπέττυς Μαγγίρα, ήταν άδικο και το έχω εκφράσει και στον ίδιο».