ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση του σταθμού για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αναλαμβάνει νέο ρόλο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση του σταθμού για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, αφού τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει την αξία του με διπλό πόστο τα βράδια στον ΑΝΤ1. Με ιδιαίτερη χαρά, το κανάλι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα επόμενα χρόνια δείχνοντας έμπρακτα εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον παρουσιαστή

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη σημαντική εμπειρία και τον επαγγελματισμό του, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον ΑΝΤ1. Ο χαρισματικός παρουσιαστής θα βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι των αγαπημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων του σταθμού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και «The 2Night Show».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με το διαχρονικό ταλέντο του, θα βάλει την υπογραφή του και σε ένα νέο ταξιδιωτικό project του ΑΝΤ1, αφήνοντας και πάλι το δικό του μοναδικό αποτύπωμα στην ψυχαγωγία της ελληνικής τηλεόρασης», αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου - Η εξομολόγηση για πρώην σύντροφό του: «Με απάτησε και άκουσα την πράξη στο κινητό μου»

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ταξιδιωτικό του project

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του TV24, η ταξιδιωτική εκπομπή που αναμένεται να αναλάβει σύντομα, θα θυμίζει σε πολλά ένα προηγούμενο project που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην πρώτη του προβολή από τη συχνότητα του Mega.

O λόγος για τον «Όμορφο Κόσμο», που γύρισε την Ελλάδα πριν από 12 χρόνια και σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σε σημείο που έγινε πρωινή εκπομπή αργότερα, με παρουσιαστή πάλι τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Του πήγαν σουβλάκια για να τσικνίσει, αλλά εκείνος ξεκίνησε δίαιτα!

Οι δυσκολίες που συναντάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Παραμένει αμφίβολο αν θα έχει το ίδιο όνομα ή κάποιο παρεμφερές, ωστόσο το ταξιδιωτικό concept έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως» για έναν κύκλο οχτώ επεισοδίων με προοπτική ανανέωσης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζει τις βαλίτσες του και σε ένα μήνα αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα με ταξίδια σε όλη την επικράτεια, ώστε τα επεισόδια να είναι έτοιμα για πρεμιέρα τον Οκτώβριο.