Ενώπιος Ενωπίω: Η αποψινή (14/3) καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου θα συζητηθεί ιδιαίτερα

Μείνετε συντονισμένοι!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ενώπιος Ενωπίω: Η αποψινή (14/3) καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου θα συζητηθεί ιδιαίτερα

Απόψε στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κορυφαία πολιτικός ξεφυλλίζει τις αναμνήσεις τής διαδρομής της. Η αλλαγή στη ζωή της μετά το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, η γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και ο έρωτάς της με τον Παύλο Μπακογιάννη.

Η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της και η μάχη με την ασθένειά της. Τι λέει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και γιατί πιστεύει ότι εκείνη δεν έγινε πρωθυπουργός;

Απόψε στις 23:30, η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για όλους και για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Trailer:

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
  • Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
  • Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή
  • Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου
  • Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου, Φωτεινή Νάσσου, Γιώτα Δελέγκου, Δέσποινα Μανδρανή, Αλέξανδρος Τσαγκόγιωργας

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου - Μίλησε ανοιχτά για τον πατέρα της Όλγας: «Δεν την αναγνώρισε ποτέ! Δεν ξέρω γιατί δεν την αγάπησε»

Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου στο Ενώπιος Ενωπίω που συγκίνησε

Καλεσμένη την προηγούμενη εβδομάδα στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν η Άντζελα Δημητρίου. Μεταξύ άλλων, η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού αναφέρθηκε στην κόρη της, Όλγα, λέγοντας:

«Η Όλγα μεγάλωσε, έγινε μια μάνα και πρέπει να γίνει σωστή όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Τους αγαπάω όλους αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Να είναι καλά αλλά θέλω να κοιτάξω εμένα, λίγο να ενδιαφερθώ για μένα. Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη μου την οικογένεια. Θέλω να κοιτάξω την Άντζελα πριν να είναι αργά. Τι έκανα; Έδωσα αυτό και εκείνο και εγώ τι; Να πεθάνω; Να είναι καλά με τον άντρα της, το παιδάκι της και αν οτιδήποτε χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω πολύ ευχαρίστως».

Και κατέληξε στο Ενώπιος Ενωπίω όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα: «Θέλω να είναι καλά μαζί με τον άντρα της και το παιδάκι τηςκαι οτιδήποτε κι αν χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω, αν δω όμως ότι τα πράγματα είναι καλά, πολύ ευχαρίστως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα».