Άντζελα Δημητρίου - Μίλησε ανοιχτά για τον πατέρα της Όλγας: «Δεν την αναγνώρισε ποτέ! Δεν ξέρω γιατί δεν την αγάπησε»

«Από εδώ και πάνω είμαι γυναίκα και από εδώ και κάτω είμαι άνδρας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου - Μίλησε ανοιχτά για τον πατέρα της Όλγας: «Δεν την αναγνώρισε ποτέ! Δεν ξέρω γιατί δεν την αγάπησε»

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε έξω από τα δόντια στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης 7/3. Η τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την απώλεια της μητέρας της (δείτε εδώ), δακρύζοντας στο πλατό.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, αναφέρθηκε και στην κόρη της Όλγας Κιουρτσάκη, μετά τις δυσκολίες που πέρασε η σχέση τους πριν από κάποιο διάστημα.

Σε άλλο σημείο ωστόσο, μίλησε και για τον πατέρα της κόρης της, ο οποίος δεν την αναγνώρισε ποτέ ενώ οι φορές που την είδε είναι μετρημένες στο χέρι. Ένα από τα παράπονα της είναι που δεν αγάπησε ποτέ την Όλγα, μη μπορώντας να καταλάβει το λόγο.

Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου για τον πατέρα της Όλγας Κιουρτσάκη

«Για την απομάκρυνσή του από τη δική μου ζωή δεν με πειράζει, αλλά από της κόρης μου με πείραξε πολύ. Του εύχομαι να είναι καλά, πάνω από όλα. Δεν την αναγνώρισε. Ποτέ. Την Όλγα την είδε τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, δέκα φορές δεν μπορώ να πω παραπάνω.

Δεν θέλω να ενοχοποιήσω κάποιον ή να αισθανθεί περίεργα, αλλά πιστεύω ότι ένας πατέρας πρέπει να είναι εκεί. Κι εγώ δεν πέρασα καλά με τον δικό μου πατέρα γιατί δεν ήταν με τη μάνα μου αλλά δεν με πειράζει γιατί εγώ ήμουν και μεγάλη, αλλά εκείνη ήταν μωρό. Κι είχα όλο το βάρος πάνω μου κι έπρεπε κάποια στιγμή να πω στην Όλγα ότι "ξέρεις κάτι; Σου πήρα αυτό το δώρο. Αυτό είναι από μένα κι αυτό από τον μπαμπά σου". Μου έλεγε "μαμά γιατί δεν έρχεται στο σχολείο ο μπαμπάς".

Κάποια στιγμή κάθισα και της ανέλυσα πάρα πολλά πράγματα και της είπα "Είσαι το πιο τυχερό παιδί του κόσμου. Από εδώ και πάνω είμαι γυναίκα και από εδώ και κάτω είμαι άνδρας. Δηλαδή έχεις και πατέρα, έχεις και μάνα. Έχεις εμένα". Του εύχομαι να είναι καλά. Έχουν μεγαλώσει και τα παιδιά του από ότι ξέρω. Την Όλγα δεν ξέρω γιατί... Δεν ξέρω γιατί δεν την αγάπησε. Δεν αγάπησε αυτό το παιδί. Αν είχε κάτι με εμένα... Αλλά το παιδί δεν φταίει σε τίποτα. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα».

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε στα νιάτα της

Η Άντζελα Δημητρίου πέρασε πάρα πολλές μαυρίλες στη ζωή της και άσχημες δυσκολίες. Στα νιάτα της χρειάστηκε να κάνει πολλές δουλειές για να βοηθάει οικονομικά την οικογένεια της.

«Η καριέρα μου ήταν στρωμένη με αγκάθια. Χώρισε ο πατέρας μου και η μητέρα μου και έπρεπε να τη βοηθήσω. Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε εργοστάσιο ως κορδελιάστρα.

Η δεύτερη δουλειά μου ήταν στις κλωστές. Κι εκεί πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είχα φτάσει σε σημείο να μην έχω παπούτσια στα πόδια μου και να βάζω εφημερίδα για να πηγαίνω στη δουλειά. Δεν είχαμε γάλα και το νερώναμε. Δεν είχαμε να φάμε. Η μητέρα μου έτρεχε σε διάφορες δουλειές, στα πολύ καλά σπίτια και μας έφερνε τάπερ για να τρώμε», είπε η Άντζελα Δημητρίου και συνέχισε:

«Μετά ήμουν σε δισκοπωλείο και μετά πήγα στη δουλειά ως τραγουδίστρια. Η πρώτη μου δουλειά ήταν το 1972 στο Κανόνι με την Γιώτα Γιάννα και τον Μανώλη Αγγελόπουλο», είπε μέσα από την καρδιά της.