"Λύγισε" η Άντζελα Δημητρίου για την μητέρα της: «Για 2,5 χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι! Πριν ένα μήνα μου είπε "Θέλω να..."»

«Είμαι μόνη μου 6 ολόκληρα χρόνια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για την απώλεια της μητέρας της στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου την κάλεσε για μια αποκαλυπτική συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης 7/3. Η τραγουδίστρια έχασε την μητέρα της πριν μερικές εβδομάδες.

Έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών μέσα στο σπίτι της, καθώς είχε κινητικά προβλήματα και ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι της. Στην κηδεία, στο πλευρό της τραγουδίστριας στάθηκε η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, μητέρα και κόρη ήταν δίπλα η μια στην άλλη σε αυτή την δύσκολη στιγμή - δείτε στιγμιότυπα από το τελευταίο αντίο.

Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου για την μητέρα της

«Αυτό που μου έμεινε από τη μητέρα μου είναι αυτό που φοράω στο χέρι μου, ήταν το δαχτυλίδι της το οποίο δεν θα το βγάλω ποτέ, το ορκίζομαι γιατί είναι η προστασία μου. Με προστατεύει. Την έχω κοντά μου. Ήταν μια γυναίκα πολύ δυναμική, δεν καταλάβαινε τίποτα. Ήθελε πρώτα να είναι καλά τα παιδιά της και μετά οι υπόλοιποι. Μεγάλωσε την κόρη μου γιατί εγώ δούλευα...

Για 2,5 χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι. Δεν περπάταγε, αλλά μέρα με την ημέρα που την έβλεπα έτσι, στεναχωριόμουν πάρα πολύ γιατί έχασα την μάνα μου που ήταν δυναμική, να κάτσει μαγειρέψει, να καθαρίσει το σπίτι, να κάνει τα πάντα. Πριν ένα μήνα μου έλεγε "Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Και θα είσαι μόνη σου και εγώ δεν θέλω". Είμαι μόνη μου 6 ολόκληρα χρόνια», είπε η Άντζελα Δημητρίου για την μητέρα της που έφυγε από την ζωή.

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή σε άλλο σημείο, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε τόσο για την σχέση της με την κόρη της, όσο και για το γιο της που μένει στο εξωτερικό - δείτε εδώ.