Ενώπιος Ενωπίω: Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου απόψε (21/3) στο πλατό με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Μείνετε συντονισμένοι!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Απόψε στις 23:30 στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου.

Ο υπουργός Υγείας και η σύζυγός του ξεφυλλίζουν το άλμπουμ της προσωπικής τους ζωής. Ο έρωτάς τους και η πορεία, διά πυρός και σιδήρου, έως τον γάμο. Πώς ο Άδωνις Γεωργιάδης ακολούθησε τον δρόμο της πολιτικής, οι δύσκολες στιγμές, τα λάθη και η επιτυχία. Τι λέει η Ευγενία Μανωλίδου για την τηλεόραση, την κλασσική μουσική και το πάθος της με την ελληνική γλώσσα.

Απόψε στις 23:30, ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου μιλούν για όλους και για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δείτε επίσης: Ντόρα Μπακογιάννη: «Ό,τι και να πεις για την Σία, στο τέλος της ημέρας είναι...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την νύφη της, Κοσιώνη

Η εξομολόγηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο Ενώπιος Ενωπίω

Καλεσμένη την περασμένη εβδομάδα στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, που μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της δίπλα στον Ισίδωρο Κούβελο, μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

«Μετά από 9 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου ήρθε στη ζωή μου ο Ισίδωρος. Σε αυτά τα χρόνια δεν με φλέρταρε κανείς. Δεν ξέρω γιατί. Υποθέτω ότι έφταιγε, πρώτον, το προφίλ της πολιτικού. Δεύτερον, γενικώς οι γυναίκες οι οποίες είναι επιτυχημένες στη δουλειά τους, δεν έχουν πολλές περιπτώσεις… Τρομάζουν τους άνδρες. Οι άνδρες φεύγουν, το φοβούνται αυτό το μοντέλο γυναίκας. Έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία η γυναίκα που λέει "μωρό μου, βοήθησέ με να ανέβω στη μοκέτα" από τη γυναίκα που θα τα κάνει όλα μόνη της.

Οπότε δεν μπορώ να σας πω ότι είχα την ευκαιρία να πω σε πολλούς ανθρώπους "όχι". Γιατί απλώς δεν εμφανίζονταν! Και εμφανίστηκε ο Ισίδωρος, ο οποίος ήταν θρασύτατος. Μπήκε επιθετικά.

Γνωριστήκαμε όταν ζήτησε από μια φίλη μου να τον φέρει στην γιορτή μου. Μου είπε η φίλη μου "έχω έναν φίλο που θέλει οπωσδήποτε να έρθει να σου ευχηθεί". Της είπα "και δεν τον φέρνεις;", έμπαιναν και έβγαιναν 100 άτομα. Και ήρθε. Ήρθε και ξαναήρθε. Έτσι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, το οποίο είναι μεγάλη ιστορία. Δεν είχα και μεγάλες ερωτικές επιτυχίες στη ζωή μου. δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει. Ερωτεύτηκα τον Ισίδωρο, ήμουν 43 ετών. Δεύτερη φορά μετά τον Παύλο, πολύ!

Αποφάσισα ότι θα παντρευτώ μετά από κάποια στιγμή. Με κέρδισε με το χιούμορ και την προσωπικότητά του. Δυστυχώς, δεν κάναμε παιδί. Άλλο ένα μεγάλο λάθος μου ήταν ότι δεν έκανα παιδί μαζί του. Φοβηθήκαμε και οι δύο επειδή είχαμε παιδιά», επισήμανε.