Ενώπιος Ενωπίω: Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Δεκέμβριο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ενώπιος Ενωπίω: Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη

Την Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Πέτρο Κόκκαλη. Η συνέντευξη του ζευγαριού ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο αναβλήθηκε για να προβληθεί η εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» με αφορμή τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας απέναντι στην κυβέρνηση.

Πώς ήρθε ο έρωτας και ο γάμος στη ζωή της γνωστής ηθοποιού με τον γραμματέα του κόμματος «ΚΟΣΜΟΣ»; Τα πρώτα βήματα της Δήμητρας Ματσούκα στην τηλεόραση, η σειρά που την ανέδειξε και η λάμψη της στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Ψυχοκόρες». Η πορεία του Πέτρου Κόκκαλη στον Ολυμπιακό. Γιατί εγκατέλειψε τον ΣΥΡΙΖΑ και δημιούργησε νέο κόμμα;

Την Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 23:30, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης μιλούν για όλους και για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Ματσούκα: «Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ! Ταξίδι του μέλιτος το λες εσύ αυτό;» - Η αντίδραση του Πέτρου Κόκκαλη στις κάμερες

Trailer:

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
  • Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
  • Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή
  • Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου
  • Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου, Φωτεινή Νάσσου, Γιώτα Δελέγκου, Δέσποινα Μανδρανή, Αλέξανδρος Τσαγκόγιωργας

Ματσούκα-Κόκκαλης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας 4 μήνες πριν από το Ενώπιος Ενωπίω

Περίπου 4 μήνες πριν από τη μεγάλη συνέντευξή τους στο Ενώπιος Ενωπίω, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου ξεκίνησε ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, με 50 άτομα καλεσμένους.

Η ηθοποιός κατέφθασε στον προαύλιο χώρο φορώντας ένα νυφικό γοργονέ, στενό στο πάνω μέρος, με μακριά μανίκια, και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, σε κότσο και στα χέρια της κρατούσε την ανθοδέσμη της, ενώ φίλησε έναν-έναν τους παρευρισκόμενους.

Το βράδυ της ημέρας του γάμου, η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε κανονικά στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», παρά το γλέντι και τους εορτασμούς της ιδιαίτερης αυτής στιγμής και στο τέλος αυτής έκανε και μία έκπληξη στους θεατές καθώς τους πέταξε την ανθοδέσμη του γάμου της.