Dragons' Den 29/3: «Δεν με έχει ρωτήσει κανένας αν θέλω να είμαι στην εταιρεία! Σας δίνουμε προμήθεια χωρίς να το ξέρω;» - "Πάγωσε" η Χατζηστεφανή με την αποκάλυψη επιχειρηματία

Της ήρθε από το πουθενά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Dragons' Den 29/3: «Δεν με έχει ρωτήσει κανένας αν θέλω να είμαι στην εταιρεία! Σας δίνουμε προμήθεια χωρίς να το ξέρω;» -

Στο νέο επεισόδιο του Dragons' Den που ξεκίνησε να προβάλλεται το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαρτίου μπροστά στους επενδυτές βρέθηκε ο Βίας Στρατής ώστε να παρουσιάσει την επιχείρησή του και την ιδέα του και να κλείσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Τη στιγμή που παρουσίαζε, όμως, όσα σκεφτόταν και όσα επιθυμούσε να ζητήσει από τους "δράκους" ξεκίνησε να δέχεται διάφορες ερωτήσεις από την Μαρία Χατζηστεφανή, που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την πλατφόρμα του. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο συγκεκριμένος ιδρυτής έκανε γνωστό στην πρόεδρο της Rodial Group πως συνεργάζεται με την δική της εταιρεία και καθώς εκείνη δεν το γνώριζε, τα έχασε!

Δείτε επίσης: Μαρία Χατζηστεφανή: «Θα ήθελα 10.000 ευρώ για να...» - Το απίστευτο μήνυμα που έλαβε από άγνωστο

Άφωνη η Μαρία Χατζηστεφανή στο Dragons' Den

«Έχουμε ήδη στην πλατφόρμα την μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία, την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κράτησης ξενοδοχείων και ακόμα και την εταιρεία της κυρίας Χατζηστεφανή», είπε χαρακτηριστικά ο Βίας.

«Έχετε προϊόντας της Rodial; Που βρέθηκαν αυτά;», ρώτησε τότε γεμάτη έκπληξη η Μαρία Χατζηστεφανή, με τον Χάρη Βαφειάς να την "πειράζει" λέγοντας: «Εμ, εσύ κοιμάσαι και ο άλλος πουλάει Rodial».

«Δεν με έχει ρωτήσει κανένας αν θέλω να είμαι στο ApoPou (την πλατφόρμα του διαγωνιζομένου). Ένα λεπτάκι! Δίνουμε και προμήθεια σε εσάς, χωρίς να το ξέρω;», συνέχισε η επενδύτρια με εκείνον να της απαντά θετικά.

Παρόλο, λοιπόν, που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων με αυτή του την αποκάλυψη, δεν κατάφερε να κλείσει κάποια συμφωνία.

Οι δύσκολες στιγμές της

Η Μαρία Χατζηστεφανή ήταν καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» στις 10/3. Η επιχειρηματίας και μέλος των Dragons, στο επιχειρηματικό reality του ΑΝΤ1 Dragons Den, μίλησε για το δύσκολο ξεκίνημα στην καριέρα της, αλλά και για τον τρόπο που βρήκε δύναμη να φτάσει ως εδώ σήμερα.

«Όταν ήμουν μικρή πήγαινα στο μοναδικό περίπτερο στη Μυτιλίνη που έφερνε ξένα περιοδικά μόδας και τα αγόραζα όλα. Δεν ήξερα τι ακριβώς ήθελα να κάνω στη ζωή μου, αλλά ήθελα να είμαι σε αυτόν τον κόσμο και να γίνω μια δυναμική γυναίκα, ανεξάρτητη», είπε αρχικά η Μαρία Χατζηστεφανή.

Και συμπλήρωσε: «Το ένα έφερε το άλλο. Αφού τελείωσα την αγγλική φιλολογία και δούλεψα σε περιοδικά, με τράβηξε ο χώρος των business. Με υποτροφία βρέθηκα στη Νέα Υόρκη, μετά βρήκα δουλειά σε τράπεζα στο Λονδίνο, αλλά άρχισα να λέω “Τι κάνω εδώ”. Έγινα η χειρότερη υπάλληλος, προκαλούσα την απόλυσή μου και έτσι έγινε. Είχα πάθει ένα σοκ, μου πήρε τρεις μήνες να συνέλθω, αλλά μετά κατάλαβα πως ήταν ό,τι καλύτερο μου είχε συμβεί».

Δείτε επίσης: Dragons' Den Greece II: Οι συνολικές επενδύσεις άγγιξαν το 1.000.000€, έρχεται και 3ος κύκλος!

Η Μαρία Χατζηστεφανή αναφέρθηκε στη συνέχεια στο ξεκίνημα της εταιρείας της: «Η ειρωνεία είναι ότι ήρθα από τον κόσμο των business και προσπάθησα να πάρω επένδυση, αλλά δεν πήρα. Και τελικά ξεκίνησα την εταιρεία από ένα δωμάτιο στο σπίτι μου, τα έκανα όλα μόνη μου. Στην αρχή άρχισα να κάνω παρουσιάσεις σε επενδυτές, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι είχα μια σοβαρή ιδέα».

Όσον αφορά τις δυσκολίες που έζησε, η Μαρία Χατζηστεφανή αποκάλυψε: «Έπρεπε να πιστέψω εγώ στον εαυτό μου και να προχωρήσω έτσι. Τα τελευταία 25 χρόνια υπήρχαν πολλές στιγμές που ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω. Πριν μερικά χρόνια παραλίγο να χρεοκοπήσω, γιατί πήρα κάποιες αποφάσεις για τις οποίες πιέστηκα και δεν τις πίστευα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές».