J2US highlights (6/4): Η στιγμή που κάηκε το αμάξι του Γιώργου Αμούτζα, η αντικαταστάτρια της Άντζελας Δημητρίου και η αποκάλυψη για το μονόπετρο της Δέσποινας Βανδή

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US highlights (6/4): Η στιγμή που κάηκε το αμάξι του Γιώργου Αμούτζα, η αντικαταστάτρια της Άντζελας Δημητρίου και η αποκάλυψη για το μονόπετρο της Δέσποινας Βανδή

Άλλο ένα live του Just The 2 of Us πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου και τα είχε όλα! Χορό, μουσική και πολύ κέφι. Οι παίκτες τραγούδησαν κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία, βαθμολογήθηκαν και τελικά ένα ζευγάρι αποχώρησε.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 6/4 στο Just The 2 of Us

«Σκορπιός παμ, είναι για σένα» - Βανδή και Γαρμπή κέρδισαν τις εντυπώσεις, μία καρφίτσα έφερε... αντιδράσεις

Ξεκίνησε το χθεσινό live του J2US, με τον Νίκο Κοκλώνη να ανοίγει τη βραδιά. Ο παρουσιαστής έκανε θεαματική είσοδο στους τραπ ρυθμούς του διασκευασμένου Sukarie από τον Trannos και καλωσόρισε την κριτική επιτροπή στο πλατό. Η Καίτη Γαρμπή κέρδισε τις εντυπώσεις, με τις μπότες της και το γενικότερο σύνολο να της χαρίζουν τον χαρακτηρισμό «είδωλο» από χρήστες του X (πρώην twitter), ενώ αντίστοιχα αποθεωτικά σχόλια κέρδισε η Δέσποινα Βανδή.

Έντονα σχολιάστηκε επίσης το styling του Σταμάτη Φασουλή, που επέλεξε μία νέα καρφίτσα για το look του, αλλά αποκάλυψε πως άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή. «Ήταν να βάλω έναν σκορπιό, αλλά είπα “όχι” για να μην το πάρεις προσωπικά», είπε απευθυνόμενος στον Νίκο Κοκλώνη, με τον τελευταίο να απαντάει με αναφορά στο viral music bar των ημερών: «Σκορπιός-παμ είναι για σένα»!

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: Νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης - «Προσωπική μου ελπίδα είναι πως θα...», εξομολογείται η σύζυγός του

Εκτός από τον Δημήτρη Κόκοτα που συνεχίζει να νοσηλεύεται, δύο ακόμα απουσίες έχουμε στο αποψινό show. Συγκεκριμένα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε να απέχει λόγω ασθένειας, που σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστεί επίσης η coach της, Χριστίνα Μηλιού. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι σε λίγη ώρα αναμένεται να ανέβει στο stage για πρώτη φορά η νέα παρτενέρ του Στέλιου Δρουμαλιά. Τη θέση της Άντζελας Δημητρίου, που αποχώρησε οικειοθελώς μετά την απώλεια της μητέρας της, παίρνει η Αποστολία Ζώη.

Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή: «Δυστυχώς για εμένα η Καίτη Γαρμπή πήρε αυτό το κομμάτι»

Ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου ερμήνευσαν το τραγούδι «Θα μελαγχολήσω» στο χθεσινό επεισόδιο του J2US, το οποίο έγραψε ο Φοίβος και ερμήνευσε για πρώτη φορά η Καίτη Γαρμπή το 1996. Μέχρι σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας και ακούγεται πολύ ευχάριστα.

Σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί και η Δέσποινα Βανδή, που κρίνοντας το ζευγάρι του J2US σχολίασε με έναν απίθανο τρόπο το γεγονός ότι ο Φοίβος έδωσε το συγκεκριμένο στην Καίτη Γαρμπή και όχι σε εκείνη, καθώς συνεργαζόταν επίσης για χρόνια με τον μεγάλο συνθέτη.

«Είναι συνδυασμένο τόσο πολύ με τη φωνή της Καίτης, ένα απ' τα πιο ωραία τραγούδια που της έχει δώσει ο Φοίβος. Δυστυχώς για μένα δεν το πήρα, το πήρε αυτή. Αυτό και το “Χαμένα” δεν θα στο συγχωρήσω ποτέ», είπε μεταξύ άλλων, με μία δόση χιούμορ η Δέσποινα Βανδή.

Η Καίτη Γαρμπή από την πλευρά της απάντησε εξίσου απολαυστικά, λέγοντας «Πάλι καλά που σε άφησα να λες», ενώ... απηύδησε όταν η Δέσποινα Βανδή της αποκάλυψε ότι ζηλεύει και ένα τρίτο τραγούδι της, το «Περασμένα ξεχασμένα», που σε αντίθεση με τα άλλα δύο, δεν το έχει γράψει ο Φοίβος ωστόσο.

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο από το J2US:

Το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή στην κόρη της: «Παιδί μου σε λατρεύω, το γιουβέτσι μην κάψεις»

Ρεσιτάλ έδωσε στο χθεσινό επεισόδιο του J2US η Δέσποινα Βανδή, καθώς πέρα απ' τη στιλιστική επιλογή της που κέρδισε διθυραμβικά σχόλια από το κοινό, δεν έχει σταματήσει να πετάει ατάκες με αποδέκτες τα ζευγάρια του show, τους φίλους-κριτές, αλλά και την... κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη πριν από λίγο.

Από την ημέρα που η Μελίνα ενηλικιώθηκε, η σχέση τους έχει γίνει ακόμα καλύτερη, αφού μαμά και κόρη μοιράζονται κοινές στιγμές στο γυμναστήριο, στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, ενώ φυσικά κάνουν χιούμορ όποτε τους δίνεται η αφορμή.

Η Μαλού αποκάλυψε ότι ο γιος της είναι στο νοσοκομείο με ίωση και έστειλε τα φιλιά της στον μικρό Κωνσταντίνο. Εκεί πήρε τη σκυτάλη η Δέσποινα Βανδή για να ελαφρύνει το κλίμα που έστειλε επίσης φιλιά στη δική της κόρη, που είναι αρκετά μεγαλύτερη, και πλέον σπουδάζει στο Λονδίνο

«Να στείλω κι εγώ ένα φιλί στο παιδί μου, που μας βλέπει απ' το Λονδίνο και μου κάνει σχόλια. Ο Γιώργος είναι με φίλους του έξω. Παιδί μου σε λατρεύω, το γιουβέτσι μην κάψεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η κριτής του J2US και τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας ότι λίγο πριν βγουν της είχε πει ότι θα μαγειρέψει.

Όσον αφορά το ζευγάρι Μαλού-Στάθη Σχίζα, ο νικητής του Survivor πήρε έναν βαθμό παραπάνω αυτή τη φορά και αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής με δασκάλα, εκτός από τις πρόβες που κάνει με την coach του για το J2US. «Εκεί με καταντήσατε, να πάω και σε δασκάλα», σχολίασε με χιούμορ ο Στάθης Σχίζας.

Βίκυ Σταυροπούλου: «Μου αρέσει ο Θανάσης!» - «Άφησε και κανέναν», της είπε ο Σταμάτης Φασουλής

Θανάσης Πάτρας και Φαίη Ρουμπίνη εντυπωσίασαν στο χθεσινό J2US ερμηνεύοντας ένα απ' τα πιο εμβληματικά τραγούδια της αείμνηστης Ρίτας Σακελλαρίου, το «Μια ζωή πληρώνω». Οι δύο διαγωνιζόμενοι εισέπραξαν δυνατό χειροκρότημα από το κοινό, καθώς και κολακευτικά σχόλια από τους κριτές. Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε ένα πείραγμα στη Βίκυ Σταυροπούλου από τον Σταμάτη Φασουλή.

Στο παρελθόν η ηθοποιός και κριτής του J2US δεν έχει διστάσει να φλερτάρει (με χιουμοριστική διάθεση φυσικά) επάνω στη σκηνή με διαγωνιζόμενους, με μία ιδιαίτερη αδυναμία στον Στάθη Σχίζα που ομολογουμένως είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Ένα κολακευτικό σχόλιο στον Θανάση Πάτρα, αυτή τη φορά, δεν πέρασε απαρατήρητο.

Ο Σταμάτης Φασουλής έκρινε με πολύ καλά λόγια το ζευγάρι λέγοντας πώς του άρεσε το ύφος και η εκτέλεση του κομματιού. «Μ' αρέσει τόσο πολύ ο Θανάσης!», σχολίασε από την πλευρά της η Βίκυ Σταυροπούλου, αναφερόμενη στον χαρακτήρα του, και πρόσθεσε: «Χωρίς να τον έχω συναναστραφεί, φαίνεται η καλοσύνη από τα μάτια και τη στάση της ζωής του. Ενώ συνέβησαν 2-3 λαθάκια υπερτερεί το θετικό. Ο τρόπος που το είπες, η ερμηνεία σου γι' αυτό θα σου πω θερμά συγχαρητήρια».

Ο σκηνοθέτης-κριτής του J2US βέβαια την είχε... προλάβει καθώς μόλις έκανε το σχόλιο για το πόσο της αρέσει ο Θανάσης Πάτρας, εκείνος πέταξε την ατάκα του: « Και ο Θανάσης; Άφησε και κανέναν!». Η Βίκυ Σταυροπούλου αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω όσα ειπώθηκαν, συνεχίζοντας κανονικά την κριτική της σαν να μην συνέβη τίποτα!

Κάηκε το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή

Απ' το ζενίθ στο ναδίρ ο Γιώργος Αμούτζας. Ο νεαρός ηθοποιός κέρδισε θετικές κριτικές για την ερμηνεία του σε θρακιώτικο τραγούδι, τόπο απ' όπου κατάγεται κιόλας, και έλεγε από τη σκηνή φανερά συγκινημένος: «Ήταν μία ωραία έκπληξη που μας επιφύλασσε το J2US, άλλη μία». Λίγη ώρα αργότερα τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη ωστόσο, καθώς πληροφορήθηκε ότι το αυτοκίνητό του κάηκε ολωσχερώς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος το όχημα του Γιώργου Αμούτζα που βρισκόταν παρκαρισμένο στα Ολυμπιακά ακίνητα, στο Γαλάτσι, τυλίχθηκε στις φλόγες το βράδυ του Σαββάτου (6/4), υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν απειλήθηκαν τα στούντιο του σόου καθώς βρίσκονται αρκετά μακριά από το σημείο, ενώ ο Γιώργος Αμούτζας βρισκόταν στη σκηνή και δεν είχε ενημερωθεί για το συμβάν μέχρι να ολοκληρώσει την ερμηνεία του.

Δείτε επίσης: Τάνια Μπρεάζου & Γιώργος Αμούτζας: Μαζί στον τόπο καταγωγής της - Ταξίδι αστραπή για το ζευγάρι του J2US στη Ρουμανία

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, o παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης, ενημερώθηκε για το συμβάν και στάθηκε αμέσως στο πλευρό του Γιώργου Αμούτζα, ενώ θα καλύψει ο ίδιος τα έξοδα από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του ηθοποιού.

Παρά το σοβαρό συμβάν πάντως, ούτε ο Γιώργος Αμούτζας, ούτε ο Νίκος Κοκλώνης ανέφεραν το οτιδήποτε στον αέρα του J2US και συνέχισαν κανονικά τη ροή του show, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Δείτε το βίντεο με την στιχομυθία Γιώργου Αμούτζα και Νίκου Κοκλώνη, λίγο πριν το σοβαρό ατύχημα:

Εντυπωσίασε η νέα εκρηκτική παρτενέρ του Στέλιου Δρουμαλιά μετά την Άντζελα Δημητρίου

Με ένα τραγούδι-ευχή για τη νέα του παρτενέρ και τον ίδιο, επέστρεψε στο J2US ο Στέλιος Δρουμαλιάς μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας. Ο δημοσιογράφος δεν εμφανιζόταν μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου, η οποία ζήτησε να απέχει από το show του Alpha, προκειμένου να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας της.

«Όλα καλά» τραγούδησε στο αποψινό live του J2US ο Στέλιος Δρουμαλιάς λοιπόν, και εντυπωσίασε, έχοντας στο πλευρό του μία νέα coach με εκρηκτικό ταμπεραμέντο και μαγευτική σκηνική παρουσία. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, είχαν δώσει αρκετά στοιχεία για την ταυτότητά της και τελικά ήταν αρκετά αντιπροσωπευτικά.

Για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή της στη σκηνή του J2US η Αποστολία Ζώη! Ο Νίκος Κοκλώνης δεν κρατήθηκε βέβαια, καθώς είχε κάνει την ανακοίνωση πριν από λίγη ώρα, ωστόσο δεν μας είχε προετοιμάσει για την θέρμη με την οποία η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή. Αυτή την εβδομάδα είχαν ασυλία, αλλά ακόμα και αν ανταγωνιζόταν ευθέως τα υπόλοιπα ζευγάρια, δεν είχαν τίποτα να φοβηθούν καθώς θα βρισκόταν αρκετά ψηλά. Για την ιστορία το ζευγάρι συγκέντρωσε 33 βαθμούς για την ερμηνεία του.

Σύσσωμη η κριτική επιτροπή του J2US καλωσόρισε την Αποστολία Ζώη και τον Στέλιο Δρουμαλιά, σημειώνοντας ότι τους έλειψε ο δημοσιογράφος και πως βελτιώθηκε, παρά τους τρεις μήνες που έλειπε από το βραδινό show του Alpha. «Ήσουν εξαιρετικός! Πολύ καλύτερα από όλες τις φορές που σε έχω δει», σημείωσε ο Σταμάτης Φασουλής, με τη Βίκυ Σταυροπούλου να συμπληρώνει: «Μας έλειψες!»

Highlight της βραδιάς η ερμηνεία της Σοφίας Κουρτίδου στη νοηματική – Το μήνυμα όλο νόημα της Βίκυς Σταυροπούλου

Μπορεί να μην απέσπασαν την υψηλότερη βαθμολογία στο J2US, ωστόσο σίγουρα κέρδισαν βραβείο ανθρωπιάς και συζητήθηκαν περισσότερο απ' όλους για την ερμηνεία τους. Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής είπαν το τραγούδι «Όλα περνούν», με την πρώτη να ερμηνεύει παράλληλα και στη νοηματική!

«Από τα 17 μου ξεκίνησα να μαθαίνω νοηματική, με τη σκέψη ότι ενώ για μένα η μουσική είναι κάτι τόσο σημαντικό, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να την ακούσουν. Θέλησα να μάθω αυτή τη γλώσσα και έχω πάρει το πτυχίο μου για να κάνω τα τραγούδια μου προσβάσιμα για όλους», ανέφερε η Σοφία Κουρτίδου από τη σκηνή του J2US.

«Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που μοιραστήκατε μαζί μας. Εκτιμώ που έκανες το τραγούδι στη νοηματική. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για τους ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν! Γιάννη, είναι πολύ σημαντικό σε έναν κόσμο που κυριαρχεί ο φθόνος, η κακία, η ψευτιά, να βλέπεις ανθρώπους που είναι φωτεινά παραδείγματα να ξεπερνούν τις πραγματικές δυσκολίες της με άξονα το καλό και την αγάπη! Πάντα το καλό κερδίζει το κακό και η αγάπη ομορφαίνει τα πάντα», είπε φανερά συγκινημένη η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στα «καρφιά» της Κατερίνας Καινούργιου για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου

Σε εκείνο το σημείο η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αγκαλιά τη συνάδελφό της και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο. «Πέρασε λίγο δύσκολα», ανέφερε με νόημα, καθώς όντως το όνομα της Βίκυς Σταυροπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου έκλεισε την κριτική της στο J2US λέγοντας: «Αυτά είναι τα σημαντικά της ζωής. Η υγεία μας και η αγάπη! Με συγκινήσατε πάρα πολύ. Φαίνεται η αγάπη στα πρόσωπά σας. Μου άρεσε ο τρόπος που τραγούδησες Σοφία. Και εσύ Γιάννη ο τρόπος που ανέβηκες και φωνητικά! Σας εκτιμώ αφάνταστα»,

Ο Μανώλης Κονταρός «πάγωσε» τη Δέσποινα Βανδή: «Το κουβεντιάζουμε για το δαχτυλιδάκι...»

Καλεσμένος στο χθεσινό J2US ήταν ο Μανώλης Κονταρός. Ο τραγουδιστής ξεσήκωσε το κοινό ερμηνεύοντας κρητικά τραγούδια και μαντινάδες, αλλά εκείνες που είχε φυλαγμένες για την καλή του φίλη, Δέσποινα Βανδή, την άφησαν «άφωνη», με αναφορές στο μονόπετρο που της έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης...

Κάποια στιγμή ο Μανώλης Κονταρός έκανε μία παρένθεση στο πρόγραμμά του και εστίασε στην τραγουδίστρια. «Έλα Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη; Έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα στεφανώσω. Έλα Δέσποινα πάρε απόφαση, απάντηση να δώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων από τη σκηνή του J2US.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Πρόταση γάμου από τον Βασίλη Μπισμπίκη; Το μονόπετρο τεραστίων διαστάσεων στο αριστερό της χέρι που λάμπει

Αλλά φυσικά δεν έμεινε εκεί, κλείνοντας την ερμηνεία του κάνοντας λόγο για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη, τη στήριξη της Δέσποινας Βανδή, και το μονόπετρο δαχτυλίδι ευγνωμοσύνης που έδωσε εκείνος στην τραγουδίστρια: «Όπα Δέσποινα, ο Βασίλης μας πετά από τη χαρά του, εσύ είσαι η αντιβίωση κι όλα τα φάρμακά του. Είσαι το στήριγμά του! Πολύ το κουβεντιάζουμε για το δαχτυλιδάκι που σου έβαλε ο Βασίλης μας, Δέσποινα, στο χεράκι»!

Στα πειράγματα πήρε θέση και ο παρουσιαστής του J2US Νίκος Κοκλώνης ρωτώντας από τη σκηνή: «Τελικά στεφάνι θα βάλεις, να σε παντρέψει ο Κονταρός για να ξέρουμε; Δεν θα είμαστε καλεσμένοι και παρανυφάκι η Βίκυ;». Η Δέσποινα Βανδή απέφυγε να δώσει απάντηση για τυχόν λεπτομέρειες του γάμου, αλλά αρκέστηκε να παραδεχτεί πως: «Ο ένας και κεντρικός κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα»

Στο νήμα κρίθηκε η αποχώρηση στο αποψινό (6/4) show: Αυτό το ζευγάρι είδε την πόρτα της εξόδου

Ένα γεμάτο live στο J2US έφτασε στο τέλος του. Το αποψινό show τα είχε όλα, πολύ κέφι και τραγούδι πάνω απ' όλα, ωστόσο δεν αλλάζει το γεγονός ότι ένα ζευγάρι στο τέλος θα πρέπει να αποχωρήσει. Κάπως έτσι ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης φώναξε δίπλα του τους διαγωνιζόμενους, διώχνοντας έναν-έναν από δίπλα του όσους συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες.

Δύο ζευγάρια έμειναν στο τέλος: Από τη μία ο Γιάννης Καπετάνιος με τη Μαρία Καρλάκη και από την άλλη ο Χρήστος Κούτρας με τη Στέλλα Κονιτοπούλου. Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, η τελική διαφορά ανάμεσά τους ήταν πολύ μικρή με την αποχώρηση να κρίνεται στο νήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο ζευγάρι πήρε μόλις 24 βαθμούς από τους κριτές, ενώ το δεύτερο ζευγάρι προηγήθηκε με 28. Στο τέλος ωστόσο έγινε η ανατροπή, καθώς το κοινό είναι αυτό που αποφασίζει και έκρινε πως ο Χρήστος Κούτρας με τη Στέλλα Κονιτοπούλου θα πρέπει να σταματήσουν πρόωρα το ταξίδι τους στο J2US. Παρόλα αυτά ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πορεία του.

«Ήταν πάρα πολύ ωραίο το ταξίδι του J2US. Το διασκεδάσαμε πολύ και αυτό χαίρομαι. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, με μία πολύ καλή εμφάνιση, ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Είμαι τυχερός γιατί κέρδισα πολλούς φίλους μέσα από αυτό το show και έκανα κάτι διαφορετικό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Κούτρας, δίνοντας συγχαρητήρια στον Νίκο Κοκλώνη και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής.

«Από τη στιγμή που μπήκαμε στο παιχνίδι γνωρίζαμε ότι θα φύγουμε κιόλας κάποια στιγμή. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία να είμαι εδώ», σημείωσε από την πλευρά της η Στέλλα Κονιτοπούλου.