Τηλεοπτική επιστροφή μεγατόνων στο Open - Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια μπαίνει στα πλατό μετά από 9 χρόνια

Οι συζητήσεις και η εκπομπή που θα αναλάβει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ευχάριστη είδηση επιβεβαιώθηκε την Τρίτη 9/4 μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast at star και αφορά στην τηλεοπτική επιστροφή πολύ γνωστής και αγαπημένης παρουσιάστριας, που έχει αφήσει εποχή.

Πιο αναλυτικά, η εν λόγω κυρία απέχει από τα μέσα τα τελευταία 9 χρόνια, με το Open να είναι το κανάλι που τη διεκδικεί και κατά πάσα πιθανότητα θα υπογράψει συμβόλαιο μαζί της μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η παρουσιάστρια που επιστρέφει μετά από 9 χρόνια στην τηλεόραση

Ο λόγος για την Άννα Δρούζα (δείτε εδώ την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της). Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σταθμό και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν, πως θα επιστρέψει με κοινωνική, εβδομαδιαία εκπομπή στη βραδινή ζώνη.

Λίγα λόγια για την καριέρα της

Η Άννα Δρούζα, σπούδασε στο εξωτερικό και είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών. Έχει επίσης ασχοληθεί με την παραγωγή και την αρχισυνταξία. Εργάστηκε σε πολλά ιδιωτικά και δημόσια τηλεοπτικά κανάλια, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί και διαδικτυακό ιστότοπο.

Έχει αποκτήσει μια κόρη, την Αριάδνη, από το γάμο της (2001) με τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Οικονόμου, από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2004. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί πολυετή σχέση με τον δημοσιογράφο αλλά και ζωγράφο Θανάση Λάλα .

Η μητέρα της Άννα Δρούζα ήταν η γνωστή φωτογράφος και δημοσιογράφος Νίκη Τυπάλδου, η οποία απεβίωσε το 2009 από την επάρατη νόσο, γεγονός που βύθισε την παρουσιάστρια στη θλίψη. Μάνα και κόρη ήταν στενά συνδεδεμένες.

Πηγή: ishow