«I Love ΣουΚου» με την Μπέττυ Μαγγίρα - Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο (13-14/4)

Θέατρο, TV και Ψυχοκόρες στο μενού!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«I Love ΣουΚου» με την Μπέττυ Μαγγίρα - Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο (13-14/4)

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Τάσο Μπιμπισίδη, τη Σίσσυ Καλλίνη και όλη την ομάδα του «I Love ΣουΚου» κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 μας υποδέχονται στο «εξοχικό» τους και μας κάνουν να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τα Σαββατοκύριακά μας, σε ένα πρωινό ζωντανό τηλεοπτικό μαγκαζίνο που τα έχει όλα!

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Κόλαφος η Ελεονώρα! Μία λέξη το περιγράφει, κόλαφος! Είχε θυμό...»

Οι καλεσμένοι στο I Love ΣουΚου αυτής της εβδομάδας

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 13 & 14 Απριλίου το «I Love ΣουΚου» θα είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα νέα, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους Μελέτη Ηλία, Μαριάντα Πιερίδη, Μαρίνα Βερνίκου, Νατάσα Γιάμαλη, Γιάννη Καπελέρη, Αλέξανδρο Βάρθη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Έλενα Γαλύφα.

Το Σάββατο 13 Απριλίου, καλεσμένη στο στούντιο του «I Love ΣουΚου» θα είναι η Ματίνα Νικολάου. Επίσης, θα φιλοξενήσουμε την Ασημένια Βουλιώτη, τη Δεσποινιώ από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», που την έχουν αποθεώσει κοινό και κριτικοί. Ακόμα, θα έχουμε πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και ειδήσεις που αφορούν τους σταρ του εξωτερικού, ενώ ο Νίκος Καρβέλας θα ετοιμάσει νόστιμες και λαχταριστές συνταγές.

Δείτε επίσης: Τα πλάνα του I Love ΣουΚου μπροστά στο καμένο αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα

Την Κυριακή 14 Απριλίου, καλεσμένος στο στούντιο του «I Love ΣουΚου» θα είναι ο Ορέστης Τζιόβας. Επίσης, θα μάθουμε όλα τα νεότερα από την προετοιμασία της Μαρίνας Σάττι για τη φετινή Eurovision. Ακόμα, θα έχουμε πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Νίκος Καρβέλας θα ετοιμάσει νόστιμες και λαχταριστές συνταγές, η Αθηνά Αφαλίδου θα σχολιάσει όλα τα αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα της εβδομάδας και η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα θα μας πει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας που έρχεται.

«I Love ΣουΚου» με την Μπέττυ Μαγγίρα κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής

Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου

Β. Αρχισυντάκτη: Γιάννης Σημαντηράκης

Υπεύθυνος Καλεσμένων: Αλέξανδρος Κωνσταντάκης