Γιώργος Αυτιάς: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τους αντικαταστάτες του

Τέλος εποχής στην πρωινή ζώνη του καναλιού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Αυτιάς: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τους αντικαταστάτες του

Με την ανακοίνωση πως κατεβαίνει ως υποψήφιος στις ερχόμενες Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μπήκε τέλος και επίσημα στην τηλεοπτική παρουσία του Γιώργου Αυτιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής που παρουσίαζε κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή «Καλημέρα», για 12 και πλέον χρόνια, θα πρέπει να απέχει από τηλεοπτικές εμφανίσεις βάσει νόμου, καθώς επικρατεί ποσόστωση με τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις με τον Γιώργο Αυτιά, ο ΣΚΑΪ αναδιαμορφώνει την ενημερωτική του ζώνη και τα πρωινά του Σαββατοκύριακου γίνονται συνέχεια της καθημερινότητας.

Δείτε επίσης: Γιώργος Αυτιάς: Ανακοινώθηκαν οι αντικαταστάτες του – «Τα Σαββατοκύριακα θα είμαστε παρέα…»

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αυτιά

Από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε εβδομάδα από τις 05.30 το πρωί, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, θα βρίσκονται εναλλάξ, έως το καλοκαίρι, στο στούντιο του ΣΚΑΪ, για τη δική τους «Καλημέρα». Με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις αλλά και απαντήσεις σε όλα όσα θέλουν να γνωρίζουν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Στην ατζέντα της εκπομπής, τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας που πέρασε και οι εξελίξεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, με καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και ειδικούς.

Στις 9:40 η σκυτάλη της ενημέρωσης περνάει στους «Δεκατιανούς» Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη με ειδήσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας, απευθείας συνδέσεις και ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από τον όλο τον κόσμο!

Το... spoiler που είχαν δώσει οι αντικαταστάτες

Θυμίζουμε πως πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Δημήτρης Οικονόμου είχε αποκαλύψει πως μαζί με τον Άκη Παυλόπουλο θα αποτελούν το 1/2 των διδύμων που θα παρουσίαζαν την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ, στη θέση του Γιώργου Αυτιά. Στον αέρα είχε εννοηθεί πως ενεργό ρόλο θα έχουν επίσης ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Δεν παύει βέβαια να είναι μία μεγάλη αλλαγή για τον σταθμό, που μετά από 12 χρόνια καλείται να πάρει το πρωινό του αλλιώς, κάθε Σαββατοκύριακο.