ΑΝΤ1: Αυτό το πρόγραμμα πήρε το πράσινο φως για την 3η σεζόν - Η απόφαση του καναλιού

Θα μείνουν όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται σε αυτό;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Αυτό το πρόγραμμα πήρε το πράσινο φως για την 3η σεζόν - Η απόφαση του καναλιού

Το κανάλι του ΑΝΤ1 αυτή τη χρονιά δοκίμασε να φέρει νέα προγράμματα και project, ενώ κράτησε και πολλά από τα ήδη υπάρχοντα. Όσο πλησιάζει το τέλος της σεζόν γίνεται ένας απολογισμός και ξεκινά συζήτηση για όσα πέτυχαν, αλλά δεν θα συνεχίσουν, για όσα πέτυχαν και πήραν το πράσινο φως για μία ακόμη χρονιά, αλλά και για εκείνα που θα κοπούν.

Ένα από τα show που φαίνεται πως θα συνεχίσουν κανονικά είναι το Dragons' Den! Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε σε κάθε επεισόδιο και τη δεύτερη σεζόν ήταν πολύ ικανοποιητικά και οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο αναφέρουν πως έστω για την επόμενη σεζόν θα βρίσκονται ξανά στον αέρα. Οι δηλώσεις συμμετοχών, μάλιστα, έχουν ήδη ανοίξει, ακόμη κι αν δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση.

Τι θα συμβεί με τους επενδυτές του Dragons' Den

Όσον αφορά στους επενδυτές που πλαισιώνουν την εκπομπή, δεν είναι γνωστό ακόμη εάν θα υπάρξουν αλλαγές, παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο σχήμα, φαίνεται πως "έδεσε", επομένως δεν είναι απίθανο να παραμείνουν τα ίδια πρόσωπα.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μάλλιος - O νέος Dragon μιλάει πρώτη φορά για την καλλονή σύζυγό του: «Είναι το παν για εμένα»

Dragons' Den ΑΝΤ1

Όσα συνέβησαν αυτή τη χρονιά

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η χρονιά στο Dragons' Den τα είχε όλα! Μεγάλα deal, ανθρώπινες συγκινήσεις, αποτυχημένες διαπραγματεύσεις. 66 επιχειρήσεις παρουσιάστηκαν μπροστά στους Έλληνες επενδυτές και οι 31 από αυτές πέτυχαν μία επικερδή και πολλά υποσχόμενη συμφωνία για επένδυση με τους Dragons. Ακόμα, όμως, και οι επιχειρηματίες που δεν κατάφεραν να φύγουν με κάποια συμφωνία από το «Dragons' Den» πήραν σημαντικά επιχειρηματικά μαθήματα. Μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια του 2ου κύκλου του «Dragons' Den» εδώ.

Το 12ο και τελευταίο επεισόδιο του Dragons' Den II ολοκλήρωσε τον 2ο κύκλο του επιτυχημένου επιχειρηματικού show με το συνολικό ποσό επενδύσεων από προσωπικά κεφάλαια των 6 Ελλήνων Dragons να ανέρχεται στο 5.344.000€.

H Ντόρα Γαβριήλ, ιδρύτρια του CLICK TO VET, μίας εφαρμογής για 24ωρο κτηνίατρο και υπηρεσίες φροντίδας κατοικιδίων, ήρθε μαζί με τον σύζυγό της και μέτοχο στην εταιρεία, Γιώργο Μπερνεάνου, για να παρουσιάσουν στους Dragons τη φιλόδοξη επιχειρηματική τους ιδέα και έφυγαν με συμφωνία με τον Λέοντα Γιοχάη, τη Λιλή Περγαντά και τη Μαρία Χατζηστεφανή ύψους 36.000€ για το 18% της εταιρείας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

O Μιχάλης Φιλιππίδης, εφευρέτης της ENERFIL “ΔΙΓΕΝΗΣ”, μιας πατενταρισμένης συσκευής μεγάλης εξοικονόμησης ενέργειας για ζεστό νερό και θέρμανση, ήρθε στο Dragons' Den II μαζί με τους συνεργάτες του Γιώργο Καραπλή και Βασίλη Γραμματίκα, και ζήτησαν το πιο τρελό ποσό που έχει ειπωθεί ποτέ από επιχειρηματία στο Dragons' Den.

Εφόσον, λοιπόν, πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις και τα επιστημονικά δεδομένα επαληθευτούν από επίσημο οργανισμό, ο Λέων Γιοχάη θα είναι διατεθειμένος να κάνει ενδεχομένως το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του Dragons’ Den έναντι 3.500.000€ για το 65% της εταιρείας. «Hard to believe that», όπως είπε και ο ίδιος ο Λέων Γιοχάη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: