Μπέττυ Μαγγίρα: Έρχονται τα πάνω κάτω στο I Love ΣουΚού;

Συναγερμός στο κανάλι με την μεταγραφή της Μαυραγάνη! Ο ρόλος του Λιάγκα

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: Έρχονται τα πάνω κάτω στο I Love ΣουΚού;

Απρόσμενες αλλαγές και μετακινήσεις, αναμένεται να συμβούν πολύ σύντομα στον ΑΝΤ1, και πιο συγκεκριμένα όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, έρχονται τα πάνω κάτω στην εκπομπή “I Love Σου Κου” της Μπέττυς Μαγγίρα... Σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που μοιάζει από τώρα με καζάνι που βράζει, ενόψει τέλους της φετινής σεζόν και μελλοντικών συζητήσεων για την επόμενη χρονιά.

“Θα γίνουν κοσμογονικές ανατροπές την φετινή σεζόν, θυμηθείτε το!” είναι η φράση μεγαλοστελέχους του σταθμού που μας ενημέρωσε, ότι από πολύ νωρίς φέτος έχουν ξεκινήσει τις συσκέψεις, και ότι σήμανε συναγερμός στο κανάλι, για να πάρουν αποφάσεις και ότι θα ακούσουμε πολλές μετακινήσεις δυνατών ονομάτων, που θα φέρουν τα πάνω κάτω...

Μια από τις hot και επίκαιρες ειδήσεις πάντως, που κυκλοφορεί στους διαδρόμους το τελευταίο διάστημα, είναι η λήξη του συμβολαίου της Φαίης Μαυραγάνη και η πιθανή μεταγραφή της από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ, μια μετακίνηση, που έχει κάνει ήδη κάποια στελέχη στο Μαρούσι, να κινητοποιηθούν ακόμα πιο άμεσα, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για του χρόνου.

Φαίη Μαυραγάννη

“Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, δεν λέει η λαϊκή ρήση; Αυτή ακριβώς εφαρμόζουν και στον ΑΝΤ1 – όπως και σε όλα τα κανάλια - όπως μας ενημερώνουν πηγές του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Τα στελέχη θέλουν έτσι και αλλιώς να είναι πανέτοιμοι για το επερχόμενο τσουνάμι εξελίξεων, μια και η μεταγραφή αυτή της Φαίης Μαυραγάνη, θα επηρεάσει και όλη την ζώνη του Σαββατοκύριακου, και θα δούμε να συμβαίνουν πολλά που θα μας εκπλήξουν και θα έρθουν τα πάνω - κάτω. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό;

Μπέττυ Μαγγίρα: Η μεταγραφή της Μαυραγάνη και ο ρόλος του Λιάγκα

Ο ΑΝΤ1, μεταξύ πολλών προτάσεων, εξετάζει και το ενδεχόμενο να απενεργοποιήσει, λόγω budget, εντελώς την ζώνη του Σαββατοκύριακου, στην περίπτωση που φύγει η Φαίη Μαυραγάνη, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού στην ενημέρωση. Εάν όμως καταλήξουν τελικά στην απόφαση αυτή, το επόμενο στάδιο που θα πρέπει να επανεξετάσουν, είναι τι θα κάνουν με την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα “I Love Σου Κου” και προς τα που θα μετακινήσουν την παρουσιάστρια με την ομάδα της.

Η έναρξη της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα είχε ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες, τόσο για την ίδια την παρουσιάστρια και την ομάδα της, όσο και για τον ΑΝΤ1, αλλά στην συνέχεια άλλαξαν πολλά...Θυμάστε με τι κέφι και μπρίο άρχισαν όλα; (δες εδώ το βίντεο)

Εδώ και αρκετό καιρό, τα στελέχη προβληματίζονται για τις επιδόσεις στην τηλεθέαση του “I Love Σου Κου” και γίνονται επαναλαμβανόμενες συσκέψεις, όπως και πολλές ιδέες έχουν πέσει στο τραπέζι, που εξετάζονται λεπτομερώς, εάν είναι εφικτές για να εφαρμοστούν. Οι πληροφορίες λένε ότι από την πλευρά του καναλιού, έχουν δυο ιδέες για την Μπέττυ Μαγγίρα στην περίπτωση αυτή. Η μια πρόταση θα αφορά στην συμπαρουσίαση του Πρωινού με τον Γιώργο Λιάγκα – με την Μπέττυ Μαγγίρα, να συμμετέχει δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα όχι μόνο στην παρουσίαση, αλλά και στο εμπορικό κομμάτι της εκπομπής, καθώς σαν πρόσωπο είναι αρκετά “δυνατή”.

Η δεύτερη πρόταση που θα γίνει, ουσιαστικά θα επαναφέρει στο προσκήνιο, μια παλαιότερη ιδέα που είχαν τα στελέχη του καναλιού και την είχαν συζητήσει τότε και με την Φαίη Σκορδά. Ποια ήταν; Όταν η Φαίη Σκορδά είχε πει ότι δεν ήθελε να συνεχίσει την επόμενη χρονιά, σε ένα τέτοιου τύπου πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, με περισσότερα infotainment στοιχεία και λιγότερο ψυχαγωγία (όπως το είχε προσαρμόσει εκείνος με την επιστροφή του) και είχε ζητήσει να φύγει από το κανάλι, ο ΑΝΤ1 με την σειρά του της είχε προτείνει να παραμείνει στην θέση της και να αλλάξουν την ροή του Πρωινού.

Γιώργος Λιάγκας

Τι της είχαν προτείνει ακριβώς τότε; Να “σπάσουν”“Το Πρωινό” σε δυο διαφορετικές εκπομπές. Να ξεκινούσε δηλαδή πρώτα ο Γιώργος Λιάγκας την εκπομπή με ενημερωτικό χαρακτήρα και στην συνέχεια να έριχναν ένα σήμα με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά, που θα είχε μόνο ψυχαγωγία, κάτι που εκείνη δεν είχε δεχτεί και είχε προτιμήσει την πρόταση του ΣΚΑΙ.