The 2Night Show: Ποικιλία στους αποψινούς (16/4) καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Από το Ευρωψηφοδέλτιο και από το YouTube

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
The 2Night Show: Ποικιλία στους αποψινούς (16/4) καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε, Τρίτη 16 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο πλατό του «The 2Night Show» τη Νόνη Δούνια. Μια γυναίκα «πολυεργαλείο», αφού εκτός από το modeling τα κατάφερε υπέροχα στην υποκριτική, στην παρουσίαση αλλά και στην πολιτική. Γιατί αρνείται να κάνει ανανέωση όρκων με τον σύζυγό της; Πώς βίωσε την εφηβεία των παιδιών της; Με ποια μοντέλα της παλιάς σχολής μιλάει καθημερινά;

Τι θυμάται από τα καλλιστεία και γιατί δεν αισθανόταν όμορφη ως μοντέλο; Τι ξεκαθάρισμα έκανε στη ζωή της, όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις τελευταίες εκλογές; Γιατί δεν τα παράτησε και έβαλε στόχο την εκλογή της στην Ευρωβουλή; Τέλος, μιλάει για τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού και δηλώνει πως η ειλικρίνεια έχει κόστος στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά της.

Δείτε επίσης: The 2night show: Η ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην καλεσμένη του που έφερε αμηχανία στο πλατό - «Θα φάμε κουφέτα;»

The 2Night Show Νόνη Δούνια

Καλεσμένοι στο The 2Night Show η Νόνη Δούνια και ο Σάκης Καρπάς

Στην παρέα του «The 2Night Show», την Τρίτη 16 Απριλίου στις 24:00, έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Σάκης Καρπάς των Unboxholics. Ο αγαπημένος YouTuber εξηγεί πώς από τα horror παιχνίδια κατέληξε, μαζί με τον αδερφό του Αλέξανδρο, να δημιουργούν μια horror ταινία. Πόσο καιρό διήρκησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Μην Ανοίγεις την Πόρτα»;

Ποιο τρομακτικό περιστατικό συνέβη με την Φωτεινή Λεβογιάννη στη διάρκεια των γυρισμάτων και πώς συνδέεται με τον θρύλο για τη «στροφή της νύφης»; Τέλος, μιλάει για το ταξίδι που έκανε με τη γυναίκα του και την κόρη του στην Αμερική και τα απρόοπτα που συνέβησαν στην κακόφημη Αλμπουκέρκη, όπου γυρίστηκε το «Breaking Bad».

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

The 2Night Show Σάκης Καρπάς

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00

Συντελεστές:

Head of Production: Αντώνης Μάτσος

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης