ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση του σταθμού για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λίγο πριν βγει στον αέρα το The 2night Show

Οι νέοι καλεσμένοι της εκπομπής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση του σταθμού για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λίγο πριν βγει στον αέρα το The 2night Show

Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο της εκπομπής του ΑΝΤ1, The 2night Show, θα προβληθεί σήμερα 22/4 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συζητήσει με δύο νέα πρόσωπα που έχουν σίγουρα να πουν πολλά, μετά την άκρως εξομολογητική συνέντευξη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.

Οι αποψινοί 22/4 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

Απόψε, Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του The 2Night Show τη Νεκταρία Γιαννουδάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1 μιλάει για τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη, για την αυστηρή οικογένεια και για το μεγάλο όνειρό της, την υποκριτική. Τι όνειρα είχαν οι γονείς της για την ίδια; Γιατί δεν φιλήθηκε ποτέ με κάποιον από τους ρόλους της;

Στη συνέχεια, μιλάει για τις «Ψυχοκόρες» και για την Αρχοντούλα, που από θύμα γίνεται θύτης στο σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση. Ποιο μυστικό τη δένει με την αφεντικίνα της; Γιατί φέρεται με σκληρότητα στις Ψυχοκόρες; Τέλος, μας δίνει ραντεβού στην παράσταση «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» στο θέατρο Αργώ και εξηγεί γιατί την ενδιαφέρουν περισσότερο οι «κακοί» ρόλοι.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Χάρης Βεραμόν, ο ιδιωτικός ερευνητής που εξιχνιάζει υποθέσεις που συγκλόνισαν την Ελλάδα αλλά μπήκαν στο αρχείο. Τι συνέβη στην Αννούλα, που εξαφανίστηκε από τη Μάνη σε ηλικία δυόμιση ετών;

Γιατί στην υπόθεση του ορκωτού λογιστή δεν είχαν πάρει δείγμα DNA από κανέναν; Τι συνέβη με την εξαφάνιση της Ολυμπίας από την Καλογρέζα; Τέλος, με αφορμή το βιβλίο του «Οι Μυστηριώδεις Εξαφανίσεις της Ελλάδας», εξηγεί όλα τα περίεργα που συμβαίνουν στις ανεξιχνίαστες υποθέσεις της χώρας μας.

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και κάθε Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.