Όσα δε λέμε: «Σας καλωσορίζω στο Open» - Τα πρώτα λόγια της Άννας Δρούζα στην πρεμιέρα μετά από 9 χρόνια απουσίας

Ιδιαίτερη στιγμή για την παρουσιάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Όσα δε λέμε: «Σας καλωσορίζω στο Open» - Τα πρώτα λόγια της Άννας Δρούζα στην πρεμιέρα μετά από 9 χρόνια απουσίας

Το βράδυ της Δευτέρας 6/5 η Άννα Δρούζα έκανε πρεμιέρα στο OPEN με την εκπομπή "Όσα δε λέμε". Επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια απουσίας και καθισμένη στον καναπέ καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό της που την παρακολουθούσε με ενδιαφέρον.

Ήταν άκρως εντυπωσιακή με πιασμένα τα μαλλιά προς τα πίσω, ένα σατέν σετ και έντονο βάψιμο. Αποκάλυψε ποια θα είναι η θεματολογία του νέου της εγχειρήματος και λίγο αργότερα προχώρησε στην κανονική ροή του προγράμματος, έχοντας ως καλεσμένο της τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τα πρώτα λόγια της Άννας Δρούζα στην εκπομπή της στο OPEN, Όσα δε λέμε

«Σας καλωσορίζω στο Open στην εκπομπή Όσα δε λέμε και καταλαβαίνουμε από τον τίτλο ότι θα συζητάμε με ανθρώπους που έχετε αγαπήσει, είναι μέσα στη ζωή σας μέσα από αυτό που κάνουν, γύρω από τα θέματα της ζωής. Τι μας απασχολεί σε αυτή τη ζωή; Πώς θα περάσουμε καλύτερα; Τι βιώματα έχουμε; Τι συναισθήματα κοινά έχουμ όλοι; Τι αγωνίες; Ελπίζουμε να σας ενδιαφέρει και να μας δίνετε και εσείς ιδέες και ποιους αγαπάτε για να φέρουμε στην εκπομπή. Σήμερα, πρώτος μας καλεσμένος ο Στέφανος Κασσελάκης», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Άννα Δρούζα - Σπάνια εμφάνισή με φλοράλ φόρεμα σε παράσταση στην Επίδαυρο

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Άννα Δρούζα, σπούδασε στο εξωτερικό και είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών. Έχει επίσης ασχοληθεί με την παραγωγή και την αρχισυνταξία. Εργάστηκε σε πολλά ιδιωτικά και δημόσια τηλεοπτικά κανάλια, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί και διαδικτυακό ιστότοπο.

Έχει αποκτήσει μια κόρη, την Αριάδνη, από το γάμο της (2001) με τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Οικονόμου, από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2004. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί πολυετή σχέση με τον δημοσιογράφο αλλά και ζωγράφο Θανάση Λάλα.

Η μητέρα της Άννα Δρούζα ήταν η γνωστή φωτογράφος και δημοσιογράφος Νίκη Τυπάλδου, η οποία απεβίωσε το 2009 από την επάρατη νόσο, γεγονός που βύθισε την παρουσιάστρια στη θλίψη. Μάνα και κόρη ήταν στενά συνδεδεμένες.

Πηγή: ishow.gr