The 2night show: ''Πανικός'' με τις σημερινές 20/5 καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μην χάσετε το νέο επεισόδιο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The 2night show: ''Πανικός'' με τις σημερινές 20/5 καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχτεί απόψε 20/5 στον καναπέ του The 2night show δύο γοητευτικές κυρίες - η μία από τον χώρο της τηλεόρασης και η άλλη από τον χώρο της μουσικής - που θα χαρίσουν γέλιο, δυνατές στιγμές και αποκαλύψεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε επίσης: Νανά Βενέτη: Τι κάνει σήμερα η "καυτή" ηθοποιός των 80s - Εμφανίστηκε ξανθιά στο πλατό του The 2night show μαζί με το γιο της

Οι σημερινοί 20/5 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Ιωάννα Μαλέσκου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μιλάει για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο γάμος και η μητρότητα. Δηλώνει πως έκλεισε τους επαγγελματικούς κύκλους που ήθελε, και επανήλθε τηλεοπτικά με ένα πρόγραμμα, που δεν είναι τόσο απαιτητικό χρονικά. Πώς βίωσε την εγκυμοσύνη και τη γέννα της; Πόσο την επηρέαζαν τα αρνητικά σχόλια που άκουγε; Δέχεται εύκολα μια «συγνώμη»; Τέλος, μιλάει για το «TV Queen» και τη διάθεσή της να θέλει να δοκιμαστεί σε καινούρια πράγματα.

Στη συνέχεια, έρχεται καλεσμένη του Γρηγόρη και η Λένα Ζευγαρά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, φανερά ανανεωμένη, μιλάει για τα καινούργια της επαγγελματικά βήματα και δηλώνει δοσμένη στη δουλειά της. Γιατί θέλει να παίρνει σε όλα δέκα; Είναι αυστηρή με τον εαυτό της; Γιατί θεωρεί ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών; Πώς νιώθει όταν τη φλερτάρουν; Τέλος, μιλάει για τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τραγουδάει live στο στούντιο τις καινούργιες της επιτυχίες.