The 2night show: Ένας άντρας και μία γυναίκα - Οι σημερινοί 22/5 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μην τους χάσετε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The 2night show: Ένας άντρας και μία γυναίκα - Οι σημερινοί 22/5 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Την Τετάρτη 22/5 στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του The 2night show δύο πολύ διαφορετικές προσωπικότητες με πολύ ενδιαφέρουσες σε κάθε περίπτωση ιστορίες.

Δείτε επίσης: The 2night show: Η ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην καλεσμένη του που έφερε αμηχανία στο πλατό - «Θα φάμε κουφέτα;»

Οι σημερινοί 22/5 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Απόψε, Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τη Δήμητρα Κατσαφάδου. Η αγαπημένη επιχειρηματίας μιλάει για τα πισώπλατα χτυπήματα, που έχει δεχτεί από οικεία της πρόσωπα, και δηλώνει πως θα ήθελε να μην είναι τόσο ανοχύρωτη στο μέλλον. Γιατί έπαθε νεύρωση στομάχου; Πόσο επιθυμεί να βρει την αγάπη της ζωής της; Γιατί δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό; Πώς είναι να ζει σε ένα σπίτι με 22 σκυλάκια; Τέλος, μιλάει για τη «La vie en rose» και τα καινούργια προϊόντα που θα ενθουσιάσουν το γυναικείο κοινό, που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Νίκος Ρωμανός. Ο αγαπημένος τραγουδιστής εξηγεί πώς καταφέρνει να είναι αγαπητός στο κοινό, χωρίς να είναι μέσα στο «σύστημα». Έχει βιώσει αχαριστία από συνάδελφό του; Πώς γνωρίστηκε με τον Παντελή Παντελίδη; Στη συνέχεια, μιλάει για τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη, που είναι το dog grooming, και αποκαλύπτει πως σύντομα θα κυκλοφορήσει και βιβλίο για τα σκυλιά με τον τίτλο «Ο σκύλος μου μίλησε». Τέλος, τραγουδάει live στο στούντιο της εκπομπής αγαπημένα τραγούδια του.