Φώτης Σεργουλόπουλος & Τζένη Μελιτά: Η ανακοίνωση για την απόφαση της ΕΡΤ - Τι θα συμβεί με το "Πρωίαν σε είδον"

Είναι επίσημο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος & Τζένη Μελιτά: Η ανακοίνωση για την απόφαση της ΕΡΤ - Τι θα συμβεί με το

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά παρουσίασαν για δεύτερη χρονιά το Πρωίαν σε είδον στο κανάλι της ΕΡΤ, έχοντας αλλάξει ώρα και όνομα. Μιας που η φετινή σεζόν πλησιάζει στο τέλος σιγά σιγά βρέθηκαν στην εκπομπή Δύο στις 10 για να συζητήσουν σχετικά με την συνεργασία τους και ανακοίνωσαν την απόφαση του σταθμού για την πορεία τους και τα σχέδια για του χρόνου.

Πολλές φορές οι παρουσιαστές δεν επιθυμούν να μιλούν γι' αυτά τα θέματα μέχρι να υπάρξουν και γραπτές ανακοινώσεις, ωστόσο επειδή το συγκεκριμένο δίδυμο έχει ήδη κλείσει συμφωνία και θα συνεχίσουν κανονικά για τρίτη χρονιά, θέλησαν να το μοιραστούν με τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν νομίζω ότι θα ξανά έκανα οτιδήποτε...» - Αφοπλιστικός σε ερώτηση για νέα συνεργασία με τη Μπακοδήμου

Η ανακοίνωση Σεργουλόπουλου - Μελιτά για το Πρωίαν σε είδον

  • Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Του χρόνου;
  • Φώτης Σεργουλόπουλος: Μια χαρά του χρόνου, θα είμαστε εδώ.
  • Τζένη Μελιτά: Του χρόνου, εδώ!
  • Ζωή Κρονάκη: Τέλεια, το ανακοινώνουν κι επίσημα παιδιά.
  • Φώτης Σεργουλόπουλος: Έχουν δοθεί τα χέρια! Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να τις πούμε τώρα.
  • Τζένη Μελιτά: Έχουμε ετοιμάσει, πάντως, καινούργια πράγματα, με κάποιους νέους συνεργάτες. Να πω λίγα, μην πω και πολλά.
  • Φώτης Σεργουλόπουλος: Θα ανανεωθεί! Πάμε στην τρίτη σεζόν, οπότε λογικά θα ανανεωθούμε κι εμείς οι ίδιοι και τα θέματά μας.

Δείτε επίσης: Τζένη Μελιτά: Επική στιγμή γέλιου με την παραλίγο τούμπα της - Ξεκαρδίστηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ''Πρωίαν σε είδον''