Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Αυλαία για Σεφερλή & Μποτρίνι - «Αυτή η κουζίνα θα μείνει κλειστή...»

Τα λόγια του Μάρκου στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Αυλαία για Σεφερλή & Μποτρίνι - «Αυτή η κουζίνα θα μείνει κλειστή...»

Το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουνίου προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου, ωστόσο ήταν το τελευταίο της σεζόν. Ο Μάρκος Σεφερλής, λοιπόν, στο τέλος πήρε λίγο χρόνο και μίλησε στο τηλεοπτικό του κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαρίστησε όλους τους τηλεθεατές για την αγάπη που έδειξαν σε αυτό το project, όσους συμμετείχαν όλο αυτό το διάστημα και τους συνεργάτες του και ανανέωσε το ραντεβού μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι για την επόμενη χρονιά.

Δείτε επίσης: Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: «Μην φύγεις, δεν αισθάνομαι καλά» - Κατέρρευσε ο Μάρκος Σεφερλής

Τα λόγια του Μάρκου Σεφερλή στο τέλος του "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου"

«Συνολικά έχουμε δώσει σαν εκπομπή 180.000 ευρώ. 180 επεισόδια, 180.000 ευρώ, ένα πολύ μεγάλο ποσό. Το αξίζατε όσοι πήρατε μέρος στο παιχνίδι μας. Να ευχαριστήσω, λοιπόν, για μία ακόμη φορά και εσάς που ήσασταν κοντά μας σε αυτό το επεισόδιο και όλους τους παίκτες που πήρατε μέρος. Να ευχαριστήσουμε το υπέροχο κοινό μας, που μας κράτησε παρέα όλο αυτό το διάστημα και όλους εσάς από το σπίτι που μας βλέπατε, μας κάνατε παρέα και σας κάναμε παρέα. Διασκεδάζαμε όλοι μαζί. Όσο για εσένα Έκτορα, άλλη μία μεγάλη φιλία αναπτύχθηκε εδώ στο παιχνίδι αυτό. Εγώ πέρασα μαζί σου και οφείλω να ομολογήσω ότι έφαγα και πολύ καλά. Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε καταπληκτικά!

Όσο για εσένα (τηλεθεατή), αυτή η κουζίνα θα μείνει κλειστή για λίγους μήνες, καλοκαίρι είναι, φάε, πιες, αλλά πρόσεξε μην βουτάς στο νερό με γεμάτο στομάχι, μην κολυμπάς μετά τις σημαδούρες, να βάζεις αντηλιακό και μην χαλαρώνεις. Ετοίμασε τις καλύτερες συνταγές σου γιατί κι εγώ κι ο Έκτορας Μποτρίνι το επόμενο φθινόπωρο θέλουμε να φάμε καλά. Καλό καλοκαίρι!», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε επίσης: Μάρκος Σεφερλής & Έλενα Τσαβαλιά: Στιγμές ευτυχίας για τον γιο τους, Χάρη - Έχει αφήσει και μουστάκι