Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: «Μην φύγεις, δεν αισθάνομαι καλά» - Κατέρρευσε ο Μάρκος Σεφερλής

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: «Μην φύγεις, δεν αισθάνομαι καλά» - Κατέρρευσε ο Μάρκος Σεφερλής

Στο επεισόδιο της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου, που προβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου, ο Μάρκος Σεφερλής σωριάστηκε στο πλατό, αφού λίγα δευτερόλεπτα πριν ανέφερε στον Έκτορα Μποτρίνι ο οποίος είχε μπει μέσα για να δώσει οδηγίες στην παίκτρια: «Μην φύγεις, δεν αισθάνομαι καλά».

Παρόλα αυτά, δεν προκλήθηκε καμία ανησυχία, καθώς φάνηκε πως έκανε πλάκα στους διαγωνιζόμενους και συγκεκριμένα στην Πετρούλα, η οποία μαγείρευε εκείνη τη στιγμή μία γαριδομακαρονάδα, ακολουθώντας τις οδηγίες του συντρόφου της.

Δείτε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Πανζουρλισμός στο πλατό του ΣΚΑΙ με τον χορό και το φιλί στο στόμα με τον Νεκτάριο Λεμονίδη - «Δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται μετά τον γάμο!»

Η στιγμή που ο Μάρκος Σεφερλής έπεσε στα πατώματα

Η "λιποθυμία" της παίκτριας

Ο παρουσιαστής θέλησε να την "εκδικηθεί", διότι νωρίτερα εκείνη μόλις ενημερώθηκε για το πιάτο που έπρεπε να δοκιμάσει και να παρουσιάσει στον διάσημο σεφ που θα έκρινε εάν θα κέρδιζαν ή όχι, έκανε πως δεν αισθανόταν καλά και έκανε πως λιποθύμησε. Ο Μάρκος Σεφερλής, τότε, γεμάτος ανησυχία την πλησίασε για να δει τι συνέβη και να την βοηθήσει, με την ίδια εκείνη τη στιγμή να πετάγεται και να του λέει μία από τις κλασικές ατάκες του: «Αχα, καλό ε;».

Δείτε επίσης: Χαμός στο πλατό του ΣΚΑΙ με παίκτρια που χόρεψε τον χορό της κοιλιάς