Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Χαμός στο πλατό του ΣΚΑΙ με παίκτρια που χόρεψε τον χορό της κοιλιάς

Τα χειροκροτήματα "έπεφταν βροχή"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Χαμός στο πλατό του ΣΚΑΙ με παίκτρια που χόρεψε τον χορό της κοιλιάς

Ένα νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής του ΣΚΑΙ, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαρτίου και στο κοινό συστήθηκε η νέα κόκκινη ομάδα, στην οποία βρίσκεται η Μυρσίνη, μία νεαρή χορεύτρια.

Η ίδια εξήγησε πως χορεύει τον χορό της κοιλιάς και την περασμένη χρονιά βρισκόταν στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε, διασκεδάζοντας μαζί του τους θαμώνες. Έτσι, λοιπόν, της ζητήθηκε να δείξει το ταλέντο της και αφού ξεκίνησε η μουσική, έκανε τις χορευτικές της φιγούρες, αφήνοντας το κοινό άφωνο και ενθουσιασμένο.

Δείτε επίσης: Σεφερλής: «Βρέθηκε άντρας που χώρισε εσένα;» - «Θα δεις τώρα γιατί με χώρισε», σε αμηχανία η Emilia Vodos για την επανασύνδεση με τον πρώην της

Χαμός στο πλατό του ΣΚΑΙ με την παίκτρια που χόρεψε τον χορό της κοιλιάς

Η επική τούμπα στο "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου"

Μετά τις πρώην παίκτριες του My style rocks που πήγαν στην μαγειρική εκπομπή με σκοπό την νίκη, ακόμη δυο κοπέλες που βρέθηκαν στο πλατό του Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου, και χάρισαν άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές αλλά και στον ίδιο τον παρουσιαστή.

Ο Μάρκος Σεφερλής "λύθηκε" στα γέλια όταν η κοπέλα μου μαγείρευε πάνω στην "φουρτούνα" της να φτιάξει γρήγορα το φαγητό, αφού της είχαν μείνει μόλις 15 λεπτά, γλίστρησε και ξαφνικά εξαφανίστηκε από το πλάνο.

Συγκεκριμένα, εκεί που έτρεχε γλίστρησε σε κάτι νερά που είχαν πέσει και έπεσε κάτω, με τον Μάρκο Σεφερλή - αφού είδε ότι είναι καλά - να κάνει χιούμορ τρέχοντας να σηκώσει τον κάδο απορριμμάτων που έπεσε και μπήκε στο πλάνο.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η συμπαίκτρια της με τους αντιπάλους τους δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν από τα γέλια.