Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Πανζουρλισμός στο πλατό του ΣΚΑΙ με τον χορό και το φιλί στο στόμα με τον Νεκτάριο Λεμονίδη - «Δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται μετά τον γάμο!»

Το φλερτ που δέχεται ο γιατρός από άλλες γυναίκες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Πανζουρλισμός στο πλατό του ΣΚΑΙ με τον χορό και το φιλί στο στόμα με τον Νεκτάριο Λεμονίδη - «Δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται μετά τον γάμο!»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης, την Παρασκευή 29 Μαρτίου, βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου, ώστε να διαγωνιστούν και να αναδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Οι δυο τους, όμως, πέρα από το να μαγειρεύουν, ξεκίνησαν να μιλούν και έτσι αποκάλυψαν διάφορες "πικάντικες" λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή, τη γνωριμία τους, αλλά και τις ζήλιες τους. Η πρώτη, λοιπόν, δεν δίστασε να αναφέρει πως βλέπει όλα όσα συμβαίνουν στα social media του καλού της, με τα μηνύματα που δέχεται από άγνωστες γυναίκες να την εξοργίζουν.

Η αποκάλυψη της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το φλερτ στον Νεκτάριο Λεμονίδη από άλλες γυναίκες

«Δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται μετά τον γάμο! Όλες του κάνουν αιτήματα στο Instagram, έχει ένα που δεν το χρησιμοποιεί καν, αλλά αυτές τον βρήκανε… Τα έχω δει. Ξέρω τον κωδικό του κινητού του! Του στέλνουνε διάφορα, μία τον είχε πάρει τηλέφωνο και του είπε "Αχ γειά σας, είστε ο κύριος Λεμονίδης; Μπορείτε να με γιατρέψετε; Πονάω κάπου στην καρδιά" και της απαντάει "Να πάτε σε καρδιολόγο". Τον έχω τσεκάρει. Έχεις κρύψει κάτι από μένα και δεν το ξέρω; Πρόσεχε να μην σου κόψω κανένα δάχτυλο», είπε γελώντας για τον σύζυγό της.

Δείτε επίσης: Νεκτάριος Λεμονίδης για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Πρέπει να μαγειρεύει γιατί όταν έχει βρει τον άντρα τον σωστό, πρέπει να τον ταϊζει κιόλας»

Και αφού ο μαγειρικός τους χρόνος τελείωσε, έριξαν έναν χορό στο πλατό αγκαλιασμένοι και στο τέλος έδωσαν και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με τα χειροκροτήματα να πέφτουν βροχή!

Δείτε επίσης: Πώς απάντησε στις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν;