Νεκτάριος Λεμονίδης για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Πρέπει να μαγειρεύει γιατί όταν έχει βρει τον άντρα τον σωστό, πρέπει να τον ταϊζει κιόλας»

«Η Ελίζαμπεθ είναι παντρεμένη....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον σύζυγό της Νεκτάριο Λεμονίδη, πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο την Κυριακή 3/3. Το ζευγάρι μάλιστα, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των εκπομπών που βρέθηκε στο μαγαζί όπου διασκέδασαν με άλλα επώνυμα ονόματα.

Το ζευγάρι σχολίασε για ακόμα μια φορά το σκάνδαλο που έσκασε με το γάμο του, με την επιχειρηματία να αποκαλύπτει πως βρέθηκε η γυναίκα που τα ξεκίνησε.

Οι δηλώσεις Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Νεκτάριου Λεμονίδη

«Δεν χάθηκα, εδώ είμαι, υπάρχω, όλα καλά. Η Ελίζαμπεθ είναι παντρεμένη, αλλά πρέπει να βγαίνει και μόνη της, για να ζει την ελευθερία της και αυτή. Πρέπει να μαγειρεύει γιατί όταν έχει βρει τον άντρα τον σωστό, πρέπει να τον ταϊζει κιόλας. Κάθε εβδομάδα μού ψάχνει το κινητό», ανέφερε αρχικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

«Συνέβη αυτό που συνέβη, εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, δεν κάναμε κάτι κακό. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», είπε ο γιατρός σχετικά με το σάλο που προκλήθηκε γύρω από το γάμο του.

«Έχει βρεθεί η κοπέλα που του έκανε αλλά δεν θέλω να το συζητήσω. Προχωράμε», σχολίασε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Την Ελίζαμπεθ Ελέτσι συνάντησε σε βραδινή της έξοδο η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου. Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας, που δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να γίνει μητέρα, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις φήμες εγκυμοσύνης που ακούστηκαν πρόσφατα, ενώ μετέφερε και το κλίμα από τον μέχρι στιγμής έγγαμο βίο με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

«Παιδιά δεν είμαι έγκυος, ειλικρινά», είπε χαρακτηριστικά βάζοντας τέλος σε κάθε είδους παραφιλολογία, ωστόσο τόνισε πως είναι κάτι που θέλουν πολύ και οι δύο. Στη συνέχεια η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανέφερε ότι φροντίζει πολύ τον σύζυγό της και το φαγητό για το οποίο χάλασαν τη διατροφή τους. «Δεν μπορεί να αντισταθεί στον μουσακά, άστο... Μου αρέσει που είμαι δούλα και κυρά», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Mega Καλημέρα κατά τη βραδινή της έξοδο.