Την επιστροφή της μέσα από την τηλεόραση κάνει η Όλγα Τρέμη, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα μέσα από το Attica TV. Η έμπειρη δημοσιογράφος αναλαμβάνει θέση σχολιαστή στην καθημερινή εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ», που προβάλλεται καθημερινά στις 19:00.

Η επίσημη ανακοίνωση για την Όλγα Τρέμη

Το Attica TV υποδέχεται με χαρά την Όλγα Τρέμη στην καθημερινή εκπομπή «Χωρίς μακιγιάζ» με τον Γιώργο Χουδαλάκη και την Μάγκυ Δούση.

Όλγα Τρέμη Attica

Η Όλγα Τρέμη, δημοσιογράφος με πολυετή πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία και ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της μικρής οθόνης, έρχεται σε ρόλο σχολιαστή στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο «Χωρίς Μακιγιάζ» που προβάλλεται καθημερινά στις 19:00 μέσα από τη συχνότητα του Attica TV.

Δείτε επίσης: «Δεν έκρυψα κάτι, όλος ο κόσμος το ήξερε» – Η Όλγα Τρέμη μίλησε ανοιχτά για το τρίτο διαζύγιό της

Η Όλγα Τρέμη, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, ενισχύει περαιτέρω τη δυναμική του ενημερωτικού τομέα, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία και την εμβέλεια του σταθμού.

Η καριέρα της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με σημαντικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης, ιδιαίτερα μέσα από την πολυετή παρουσία της στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA. Ωστόσο, η διαδρομή της ξεκίνησε στον έντυπο Τύπο, με συνεργασίες σε κορυφαίες εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία, το Βήμα, ο Ελεύθερος Τύπος και το Έθνος.