Εδώ και καιρό γίνεται λόγος για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Θανάσης Πάτρας στο OPEN και επιτέλους έφτασε η στιγμή που το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα, τις ώρες και τις ημέρες προβολής, αλλά και τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην ομάδα του παρουσιαστή.

Η ανακοίνωση του OPEN για την εκπομπή του Θανάση Πάτρα, Ώρα για ψυχαγωγία

Από τη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου και κάθε μέρα, όταν το ρολόι δείξει 14:15, είναι «ΩΡΑ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ»!

Η νέα εκπομπή του OPEN κάνει πρεμιέρα και ο Θανάσης Πάτρας μαζί με τον Γιώργο Κρικοριάν και την Άννα Ζηρδέλη έρχονται με το πλατύ τους χαμόγελο για να ζωντανέψουν τα μεσημέρια μας και να μας παρασύρουν στον δικό τους όμορφο, ανέμελο και φωτεινό κόσμο.

Αν δεν σου πέτυχε το φαγητό, αν γύρισες με χάλια διάθεση από τη δουλειά ή αν βαρέθηκες τις στενάχωρες ειδήσεις, η συντροφιά τους θα σε κερδίσει, στην πιο feelgood εκπομπή της χρονιάς.

Ο Θανάσης Πάτρας και οι συνεργάτες του στο OPEN

Εδώ δεν υπάρχει γκρίνια και άσκοπη βαβούρα, μόνο αισιοδοξία και μια μεγάλη παρέα! Στην κυριολεξία μία μεγάλη παρέα, αφού οι τηλεθεατές έχουν ξεκάθαρα ρόλο και τηλεοπτικό χρόνο στην εκπομπή! Ένα αβίαστο live tv therapy, με πολύ χιούμορ, όπου όλα «πέφτουν» στο τραπέζι προς συζήτηση και σχολιασμό.

Ο Θανάσης βγαίνει έξω, τριγυρνά στην Αθήνα και μιλάει με όλους, για όλα.. και τον συναντάς στα πιο απίθανα μέρη!

Ώρα για ψυχαγωγία, ώρα για ξεκούραση, ώρα για επικοινωνία, αλλά και ώρα για τηλεοπτικά νέα, με την πάντα ενημερωμένη Ναταλία Ανδρικοπούλου, η οποία θα δίνει το πικάντικο τηλεοπτικό παρασκήνιο.

Αν θέλεις να κάνεις ένα χαρούμενο διάλειμμα στη φορτωμένη ημέρα σου, τότε συντονίσου καθημερινά στο OPEN στις 14:15, γιατί είναι ώρα…για ψυχαγωγία!

Δείτε επίσης: Θανάσης Πάτρας: «Μπορεί να είναι τρεις οι ήρεμες χρονιές;» – Η αναφορά στη συνεργασία του με το OPEΝ

Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ:

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!