Survivor - αποκάλυψη: Oι εκπλήξεις του μεγάλου τελικού και ο παίκτης που θα διεκδικήσει τις 100.000€!

Survivor - αποκάλυψη: Oι εκπλήξεις του μεγάλου τελικού και ο παίκτης που θα διεκδικήσει τις 100.000€!

Λιγότερες από τριάντα μέρες απομένουν μέχρι να μάθουμε τον νικητή του «Survivor 2». Ενώ τα στοιχήματα θέλουν μία από τις γυναίκες να σηκώνει ψηλά το έπαθλο, οι άντρες δεν φαίνεται να τα παρατάνε.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει! Οι τηλεθεατές περιμένουν με κομμένη την ανάσα να δουν τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, αν τελικά ο φετινός τελικός θα είναι σαν τον περσινό. Δηλαδή, μια μεγάλη ταλαιπωρία! Να θυμίσουμε πως πέρσι η μεγάλη βραδιά του τελικού είχε πραγματοποιηθεί στο Αλσος Βεΐκου και όσοι έσπευσαν για να δουν τον νικητή από κοντά, «γεύτηκαν» μια τεράστια ταλαιπωρία ωρών. Οχι απλά άργησε να ξεκινήσει η βραδιά, όχι απλά ο όγκος του κόσμου που ήθελε να δει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αλλά και η διοργάνωση συνολικά είχε πολλά προβλήματα δημιουργώντας αρνητική αίσθηση σε όσους βρέθηκαν εκεί. Διαβάστε παρακάτω...

Από τον Αγιο Δομίνικο στο Γαλάτσι!

Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι ξεκίνησε στις αρχές του έτους, στην καρδιά του χειμώνα και παρόλο που δεν κατάφερε να αγγίξει τα ασύλληπτα περσινά νούμερα στον πίνακα τηλεθέασης, αγαπήθηκε εξίσου από το τηλεοπτικό κοινό. Φέτος ήταν ιδιαίτερα έντονο το αθλητικό στοιχείο, γεγονός πως έκανε μια μερίδα κόσμου να βλέπει το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αποκλειστικά και μόνο για τα αγωνίσματα που στο σύνολό τους είχαν αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας. Τα 32 άτομα που πρωταγωνίστησαν στις οθόνες μας, κάποια για λίγες εβδομάδες και άλλα για μήνες, έγιναν αντικείμενο συζήτησης και... μελέτης από τις εκπομπές, ενώ κάθε εβδομάδα που επέστρεφε κάποιος στην Ελλάδα, πλήθος κόσμου έφτανε στο Ελ. Βενιζέλος για να τραβήξει φωτογραφίες και να μάθει τις εμπειρίες του από τις παραλίες του Αγιου Δομίνικου.

Δείτε ακόμη: Στημένο το Survivor! Όλη η αλήθεια για τον... τραυματισμό της Κατερίνας και τις υποψηφιότητες!

Κέρδισαν, έχασαν, χτύπησαν, λιμοκτόνησαν, πανηγύρισαν, έφαγαν μέχρι τελικής πτώσεως, διασκέδασαν, τσακώθηκαν, νευρίασαν, τα έβαλαν με τους εαυτούς τους... όλα τα έπαθαν, μέχρι και τους δικούς τους κατάφεραν τελικά να συναντήσουν μετά από καιρό. Αυτό που μένει τώρα είναι να δουν τον νικητή που βρίσκεται ανάμεσά τους που θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

Οπως όλα δείχνουν και όπως ήδη ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, και φέτος ο μεγάλος νικητής του «Survivor» θα ανακηρυχτεί την Πέμπτη, 12 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, φυσικά διά στόματος Σάκη Τανιμανίδη και όχι και Γιώργου Λιανού όπως είχε ακουστεί για κάποιο διάστημα πως ενδέχεται να μοιραστούν την παρουσίαση της βραδιάς.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Απίστευτο! Και τον Τανιμανίδη με την Μπόμπα έχουν απειλήσει στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν το μάθαμε ποτέ... Όλο το παρασκήνιο...

Η βραδιά θα ξεκινήσει -ως είθισται- με έναν μακροσκελή μονόλογο του παρουσιαστή που θα περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν στη μακρινή Δομινικανή Δημοκρατία, τον οποίο βέβαια θα ενισχύσουν με πολλά βίντεο από τις σημαντικότερες στιγμές των παικτών μέσα και έξω από τις καλύβες, μέσα και έξω από τα καταγάλανα νερά, εντός και εκτός εαυτού. Περιστατικά που δεν έγιναν ποτέ γνωστά από εμάς και δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Καθώς το αγωνιστικό κομμάτι θα έχει τελειώσει στον Αγιο Δομίνικο, οι τρεις καλύτεροι παίκτες θα κάτσουν απέναντι από τον Σάκη Τανιμανίδη, απαντώντας ταυτόχρονα στις ερωτήσεις του για τη μεγαλύτερη ίσως εμπειρία τους. Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες που ταξίδεψαν έστω και για λίγο στον εξωτικό προορισμό, οι οποίοι μάλιστα φέτος λέγεται πως θα έχουν ενεργό ρόλο σε σχέση με πέρσι που απλά είχαν πλαισιώσει τους τρεις παίκτες.

Δείτε ακόμη: Βόμβα! Survivor τέλος! Χαμός στον ΣΚΑΙ για την αποτυχία του προγράμματος!

Και κάπως έτσι, και ενώ η ώρα θα έχει περάσει, ο παρουσιαστής θα αρχίσει να ανακοινώνει τα αποτελέσματα. Αρχικά θα πει το σύνολο των ψήφων που καταγράφηκαν και σε δεύτερη φάση θα ανακοινώσει το πρόσωπο που θα αποχωρήσει πρώτο, αφήνοντας τους δύο πάνω στη σκηνή που θα «κονταροχτυπηθούν» ή αλλιώς θα διεκδικήσουν τα 100.000 ευρώ. Τη συγκεκριμένη βραδιά, οι τηλεθεατές αλλά και οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς το κανάλι αναμένεται να «τραβήξει» από τα... μαλλιά την εν λόγω στιγμή, παρατείνοντας την αγωνία και ανεβάζοντας έτσι τα νούμερα τηλεθέασης. Να σημειώσουμε πως η περσινή βραδιά τελικού άγγιξε το 78,2% στον πίνακα τηλεθέασης, καταρρίπτοντας κάθε προσδοκία.

Η συνέχεια θα γραφτεί στις 12 Ιουλίου, χιλιάδες χιλιόμετρα από την καλύβα τους!

TAGS