Survivor 4: Η καταγωγή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Όσα δεν ξέραμε για τη νέα παίκτρια των Διάσημων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η καταγωγή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Όπως πολύ σωστά σας είχαμε γράψει καιρό τώρα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor προστέθηκε στην ομάδα των Διάσημων και μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Μπορεί οι παίκτες να νοιάστηκαν να την ρωτήσουν μόνο αν έχει κάνει πλαστική στήθους, αλλά εμείς εκτός από αυτό σας βρήκαμε κι άλλα στοιχεία, όπως από που κατάγεται, τι επαγγέλλεται και τα σχετικά

Ποια είναι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι που μπήκε στο Survivor 4

Όπως είναι γνωστό, η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας είναι γέννημα θρέμμα Ελληνίδα με καταγωγή από την Νιγηρία, μιας και οι δυο της γονείς είχαν έρθει στην Ελλάδα για μήνα του μέλιτος την δεκαετία του ‘80!

καταγωγή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η Ελισάβετ Ελέτσι είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τις καυτές εμφανίσεις της όντας δημοσιογράφος του Mykonos Live.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι  Survivor

Η δημοσιογράφος, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες θα βρίσκεται στην ομάδα των Μαχητών.

Χαμός με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε το καλοκαίρι του 2019 στο beach club Santanna στην Παράγκα για να καλύψει για λογαριασμό του Mykonos Live TV την φιλανθρωπική εκδήλωση Give N Rise του συλλόγου Ελπίδα όπου έδωσε το παρών ο MVP του φετινού NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Εκεί, παρά το γεγονός ότι φορούσε τακούνια, έπαιξε μπάσκετ με τον σούπερ σταρ των Μιλγουώκι Μπακς! Η ρεπόρτερ του καναλιού, αν και δεν φορούσε τα κατάλληλα παπούτσια, δεν δίστασε να αποδεχτεί την πρόταση του παρουσιαστή του event Σάκη Τανιμανίδη και μπήκε στο παρκέ για μερικά σουτάκια εντυπωσιάζοντας τόσο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όσο και το κοινό που ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Δείτε την γνωστή δημοσιογράφο να παίζει μπάσκετ με τα τακούνια…