Survivor: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο με την Κάτια Ταραμπάνκο - Τι συνέβη

Όλο το ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο με την Κάτια Ταραμπάνκο - Τι συνέβη

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι μια από τις παίκτριες της ομάδας των Διάσημων στο φετινό Survivor και σύμφωνα με το φρέσκο ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε έχει προκαλέσει ήδη τον δικό της χαμό στον Άγιο Δομίνικο.

Τι συμβαίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο

Εδώ και λίγο καιρό οι παίκτες βρίσκονται στην παραλία, αφού πρώτα έμειναν για κάποιες ημέρες σε ένα συγκλονιστικό ξενοδοχείο (δείτε εδώ βίντεο). Τα αθλήματα σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, έχουν ξεκινήσει και η Κάτια Ταραμπάνκο έχει δείξει ότι είναι μια από τις παίκτριες που ενώ δεν της φαίνεται έχει πολύ δύναμη και αντοχή προκαλώντας έκπληξη στους αντιπάλους της, δηλαδή την ομάδα των Μαχητών.

Όλο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 24χρονών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές στην Ελλάδα αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικό σίριαλ.