Γιώργος Λιανός: Μέσω skype στον αέρα του Love it από τον πρώτο στίβο μάχης του Survivor

Όλα όσα αποκάλυψε για τους παίκτες και τις ίντριγκες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιανός: Μέσω skype στον αέρα του Love it από τον πρώτο στίβο μάχης του Survivor

Τέσσερις ημέρες έμειναν για την πολυπόθητη πρεμιέρα του Survivor 4 και το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιανός συνδέθηκε μέσω Skype με το πλατό του Love it κι έδωσε αποκλειστικές δηλώσεις για όσα πρόκειται να δούμε φέτος στο παιχνίδι.

Αρχικά, τόνισε πως φέτος θα δούμε πολύ δύσκολα αγωνίσματα και πολύ δυνατές στιγμές στο παιχνίδι, θα είναι ένα διαφορετικό Survivor από τα προηγούμενα.

"Έχουμε πέσει με τα μούτρα στην δουλειά και φτιάχνουμε πολύ ωραία πράγματα! Έχει μαζευτεί στο φετινό Survivor μια ομάδα ανθρώπων με τους οποίους δουλεύω πολλά χρόνια, από διάφορα πόστα ο καθένας και ξαφνικά είμαστε εδώ και ξέρεις έχουμε δυνατές θέσεις. Έχω κάνει πράγματα και θαύματα, έχω ανέβει πολύ ψηλά. Σας ετοιμάζουμε ένα πάρα πολύ ωραίο Survivor, νομίζω οι τηλεθεατές θα μείνουν πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Έχουμε την χαρά να έχουμε ένα καταπληκτικό casting, είναι το λεγόμενο, colorful, δηλαδή έχει διαφορετικές αποχρώσεις και χαρακτήρες."

Ακούστε όλες τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Ποιες ημέρες θα προβάλλεται το Survivor

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την πρεμιέρα του Survivor 4 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27/12 στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Όπως μαθαίνουμε το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται από Κυριακή ως Τετάρτη. Τις καθημερινές, το Survivor θα παίρνει τη σκυτάλη από τη σειρά «8 Λέξεις» στις 22.15 το βράδυ.

Οι «8 Λέξεις» θα μεταδίδονται πέντε φορές την εβδομάδα, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, αλλά θα μειωθούν σε διάρκεια τα επεισόδια, ώστε να ξεκινάει το «Survivor» στις 22:15 και να διαρκεί μέχρι τη 1:00 το βράδυ.