Survivor 4: Το μήνυμα του Αλέξη Παππά στο instagram μετά την πρεμιέρα - Ξάφνιασε τους followers

Τι συνέβη με τον λογαριασμό του ηθοποιού;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Το μήνυμα του Αλέξη Παππά στο instagram μετά την πρεμιέρα - Ξάφνιασε τους followers

Εχθές (27/12) είδαμε την πρεμιέρα του Survivor4 κάτι που περίμεναν πολλοί! Αφού γνωρίσαμε τους παίκτες, διάσημους και μαχητές, τα social media πήραν φωτιά! Μια όμως δημοσίευση του Αλέξη Παππά ξάφνιασε τους followers του.

Ο ηθοποιός ενώ βρίσκεται στο παιχνίδι φαίνεται να έχει αναθέσει τον λογαριασμό του σε ένα πολύ καλό του φίλο ώστε α τον διαχειρίζεται μέχρι να βγει.

Έτσι ο φίλος του, αφού είδε τα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης ανέβασε μια φωτογραφία για να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές. Δείτε ωστόσο ποια ομάδα θα κερδίσει την σημερινή ασυλία!

αλέξης παππάς

Survivor 4: Ξεκίνησαν οι πρώτες εντάσεις - Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς

Η πρεμιέρα του Survivor 4 ξεκίνησε και ήδη οι πρώτες εντάσεις έκαναν την εμφάνιση τους και συγκεκριμένα ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και στους Μαχητές!

Στην παρουσίαση των παικτών, οι Μαχητές δήλωσαν πως το παιχνίδι είναι η ζωή σου ο θάνατός μου, κάτι που εξόργισε τον Αλέξη Παππά.

Ο παίκτης των Μαχητών, Chris Σταμούλης, πήρε αμέσως τον λόγο και είπε: «Ήθελα να πω ότι σχόλια όπως ο θάνατός σου, η ζωή τους… Εντάξει εδώ ήρθαμε να διασκεδάσουμε, να παίξουμε και να περάσουμε καλά. Σίγουρα ήρθαμε κι οι δύο ομάδες για τη νίκη αλλά όχι για να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλον.

Δεν το είπα για να έρθω σε αντιπαράθεση ή ρήξη αλλά νομίζω ότι ο θάνατός σου η ζωή μου το λέμε σε ακραίες καταστάσεις που έχουν κάνουν με πόλεμο. Εδώ δεν είναι αληθινός πόλεμος, είναι ένα παιχνίδι.»

Ο Chris Σταμούλης επισήμανε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ότι φυσικά δεν θα τους σκοτώσουν αλλά «θα τους σκοτώσουν» στα παιχνίδια κι σε 30 ημέρες που θα πεινάει θα συμφωνούν όλοι με τα λεγόμενα του.

Ο Περικλής Κονδυλάτος συμμετείχε επίσης στη λογομαχία αυτή και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι συμπαίκτες μου αποφεύγουν να λένε μεγάλα λόγια, όπως η αντίπαλη ομάδα κι αυτό με στενοχωρεί για αυτούς γιατί δείχνει φόβο.»