Survivor 4: Άγριος τσακωμός για Αλέξη Παππά και Νίκο Μαρτζή!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Άγριος τσακωμός για Αλέξη Παππά και Νίκο Μαρτζή!

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ξεκίνησε στο Survivor 4 και οι αντίπαλες ομάδες σε ένα παιχνίδι με τοτέμ ρίχτηκαν στον στίβο μάχης! Ωστόσο ο Αλέξης Παππάς και ο Νίκος Μαρτζής είχαν μια παρεξήγηση!

Το σημερινό αγώνισμα έχει να κάνει με την ισορροπία και οι δύο ομάδες προσπαθούν να προφυλάξουν τα τοτεμ τους ώστε να μην πέσουν. Ο αντίπαλος μπορεί να κάνει κάποιες κινήσεις αλλά έχει και απαγορευτικά.

Έτσι στο τέλος του αγωνίσματος ο Αλέξης Παππάς κατηγόρησε τον Νίκο πως του "επιτέθηκε" ενώ ήταν σε θέση άμυνας, κάτι που έκρινε πως είναι άδικο. Οι δύο παίκτες είχαν μια λογομαχία υπερασπιζόμενοι τους εαυτούς τους η οποία δεν κατέληξε φυσικά κάπου, δείτε εδώ τους ήδη προτεινόμενους.

Survivor 4: Το μήνυμα του Αλέξη Παππά στο instagram μετά την πρεμιέρα - Ξάφνιασε τους followers

Εχθές (27/12) είδαμε την πρεμιέρα του Survivor4 κάτι που περίμεναν πολλοί! Αφού γνωρίσαμε τους παίκτες, διάσημους και μαχητές, τα social media πήραν φωτιά! Μια όμως δημοσίευση του Αλέξη Παππά ξάφνιασε τους followers του.

Ο ηθοποιός ενώ βρίσκεται στο παιχνίδι φαίνεται να έχει αναθέσει τον λογαριασμό του σε ένα πολύ καλό του φίλο ώστε α τον διαχειρίζεται μέχρι να βγει.

Έτσι ο φίλος του, αφού είδε τα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης ανέβασε μια φωτογραφία για να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές.

αλεξης παππας

Survivor 4 spoiler 29/12: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Σας έχουμε ένα σούπερ spoiler, το οποίο αφορά την ομάδα που πρόκειται να κερδίσει απόψε τη δεύτερη ασυλία, στέλνοντας έναν ακόμα παίκτη στην ψηφοφορία για την αποχώρηση.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν, φέτος έχουμε δύο δοκιμασίες ασυλίες. Χθες οι διάσημοι έχασαν και ανέδειξαν υποψήφιους, τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο.

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr επιβεβαιώνουν πως νικητές θα είναι για ακόμα μία φορά οι Μαχητές, οι οποίοι δείχνουν πως δεν έχουν μπει μέσα στο παιχνίδι για να χάσουν και έχουν πολύ άγριες διαθέσεις.

Έτσι θα κερδίσουν την ασυλία και ένας ακόμα διάσημος θα βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν με μεγάλη διαφορά η Κάτια Ταραμπάνκο βγαίνει πρώτη και θα είναι αυτή που θα διαλέξει το ποιος θα πλαισιώσει τους άλλους δύο διάσημους. Δεν μάθαμε ποιον θα επιλέξει. Αγωνιστικά πάντως αδύναμος παίκτης είναι ο Πάνος Καλίδης. Επίσης, με την Άννα Μαρία Βέλλη δεν υπάρχει και ιδιαίτερη συμπάθεια…