Kαλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε ο αγαπημένος, Σωτήρης Καλυβάτσης και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι του είχαν κάνει πρόταση από το Survivor, ωστόσο, εκείνος είχε αρνηθεί, αλλά τους είχε μία αντιπρόταση.
«Μου είχε γίνει πρόταση, μετά την πρώτη χρονιά, όμως τους είχα πει ότι επειδή έχω κάνει παρόμοια πράγματα, λόγω του προσκοπισμού και των κατασκηνώσεων. Είναι πολύ ωραίο όλο αυτό αλλά δεν είμαι σε θέση να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία».
Και πρόσθεσε: «Αυτό που θα μπορούσα να κάνω είναι το “Καλύβα-τσι”, να έχω μια καλύβα μόνος μου με τα πάντα μέσα και όποιος είχε ψυχολογικό πρόβλημα να μου να τον στέλνουν πάνω να τον επισκευάζω. Δεν το δέχτηκαν».
Μια και μιλάμε για Survivor, δείτε ποιοι θα κερδίσουν σήμερα το αγώνισμα επάθλου.
Λίγα λόγια για τον Σωτήρη Καλυβάτση
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης (γεν. 23 Ιουλίου 1969) είναι παρουσιαστής και ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη.
Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 παρουσίαζε, μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Αντώνη Παραρά την εκπομπή «Κομφούζιο», αρχικά στην ΕΤ-3 και στη συνέχεια στο STAR. Μετά το θάνατο του Παραρά, ο Καλυβάτσης με τον Κανάκη συνέχισαν την εκπομπή Α.Μ.Α.Ν, που αποδόθηκε ως “Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς”, χωρίς να είναι η αρχική πρόθεση των δημιουργών.
Έχει συμμετάσχει στις ταινίες Στάκαμαν (2000) και Νήσος 2 (2011) και σε επιθεωρήσεις και μουσικοθεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει παρουσιάσει ψυχαγωγικές εκπομπές όπως το Bellas TV και τηλεπαιχνίδια όπως το Fatus Olus.
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν ζευγάρι με την τραγουδίστρια Αντιγόνη Ψυχράμη.


">
">
">
">
">
">
">