Ηλίας Γκότσης: «Όλοι προσπαθήσαμε να κλέψουμε φαγητό στο Survivor και τελικά η προσπάθεια σε δικαιώνει»

Αποκαλύπτει τι γινόταν πίσω από τις κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλίας Γκότσης: «Όλοι προσπαθήσαμε να κλέψουμε φαγητό στο Survivor και τελικά η προσπάθεια σε δικαιώνει»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” και αποκάλυψε ότι σχεδόν όλοι έκλεβαν φαγητό στο Survivor.

Ο νικητής του δεύτερου Survivor αρχικά, σχολίασε όλα όσα είδαμε τον τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι επιβίωσης έκανε παράλληλα προχώρησε και σε μερικές αποκαλύψεις αναφορικά με το παιχνίδι.

survivor Ηλίας Γκότσης

Ο Ηλίας Γκότσης όταν ρωτήθηκε αν αυτός και η ομάδα έκλεβαν φαγητό πριν ή μετά τον αγώνα, όπως έκανε φέτος η Κάτια Ταραμπάνκο, απάντησε με ειλικρίνεια: "Στα αγωνίσματα υπάρχει μια τεράστια παραγωγή με πολλά άτομα και προφανώς κάπου ήταν τα σκουπίδια τους. Κάπου τα εντοπίζουμε εμείς τώρα.

Δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που κοιτάζουν. Θέλει γρήγορα αντανακλαστικά. Όλοι προσπαθήσαμε και τελικά η προσπάθεια μετρά και σε δικαιώνει.".

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα

Ηλίας Γκότσης για Survivor 4: «Οι Διάσημοι θέλουν μεταγραφές! Δεν θα μείνει κανείς στην ένωση»

Στην κάμερα του Πρωινού, μίλησε ο Ηλίας Γκότσης, νικητής του Survivor 2. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και σχολίασε την ομάδα των Διασήμων, η οποία είναι αδύναμη σχετικά.

«Αυτό το Survivor το έχω παρακολουθήσει γιατί έχω και περισσότερο χρόνο. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έλειψε από την τηλεόραση. Έκανε καλό αυτό το κενό που δημιουργήθηκε και το περίμενε ο κόσμος. Από τους Μαχητές, υπάρχουν 3-4 παιδιά που είναι αρκετά ολοκληρωμένοι και θα προχωρήσουν», δήλωσε αρχικά για τους Μαχητές, πριν την είδηση πως το ριάλιτι αλλάζει ώρα προβολής.

«Από τους Διάσημους, νομίζω ο Κοψιδάς έχει μια παραπάνω δυναμική και από γυναίκες, δυνατή είναι η Κάτια. Δεν το περίμενα γιατί την είχα στο μυαλό μου ως μοντέλο. Έχει μπει με περισσότερη ψυχή και πάθος».

«Οι Διάσημοι θέλουν μεταγραφές. Έτσι δεν βγαίνουν στο παιχνίδι γιατί θα φτάσουν στην ένωση και δεν θα έχει μείνει κανένας διάσημος. Το βλέπει η παραγωγή αυτό και καταλαβαίνει», είπε ολοκληρώνοντας.