Τάσος Ξιαρχό για Survivor 4: «Θα ήμουν ο ιδανικός παίκτης, μονίμως γυμνός στην παραλία»

Αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από τους λόγους που αρνήθηκε να συμμετάσχει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Ξιαρχό για Survivor 4: «Θα ήμουν ο ιδανικός παίκτης, μονίμως γυμνός στην παραλία»

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος στις Roomies και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από το Survivor 4.

Ο καταξιωμένος και ταλαντούχος χορευτής είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία όμως λίγο μετά αναιρέθηκε.

Τάσος Ξιαρχό για Survivor 4

Έτσι, ο Τάσος αποκάλυψε τον λόγο που και αυτός εν τέλει δεν ήθελε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήμουν ο ιδανικός παίκτης για το Survivor. Εντάξει δεν έγινε, δεν πέτυχε, είχα ένα θέμα με τον στρατό αλλά το έλυσα. Νομίζω επειδή έγινε πολύ ντόρος στα social δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν το έκανα εγώ, η παραγωγή δεν ήθελε πολύ δημοσιότητα.

Μου είπανε όχι για τα χρήματα που ζήτησα, και εγώ δεν δέχτηκα αυτά που μου πρότειναν γιατί ήταν λιγότερα από αυτά που παίρνουν οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Γενικά βρίζω πολύ και είμαι εκρηκτικός χαρακτήρας. Θα ήμουν ο καλύτερος με την Κάτια, θα κερδίζαμε παρέα.

Δεν θα τα πήγαινα καλά με αυτούς που θα ήταν αργοί, όχι στα αγωνίσματα, αλλά στην ζωή. Δεν το βλέπω το Survivor, γιατί μου δημιούργησε στρες 3 μέρες, συζήταγα πόσες μέρες αν θα μπω ή όχι. Μετά τον ντόρο με το Survivor, έχουν ανοίξει οι ευκαιρίες για δουλειές»

Και αμέσως μετά ο Τάσος πρόσθεσε: «Εγώ θα ήμουν γυμνός στην παραλία, μονίμως. Έχω ακούσει από παλιούς παίκτες ότι μέσα στο παιχνίδι σκέφτεσαι τα σεξουαλικά. Επίσης δεν θα άντεχα την βρώμα, θα έφτιαχνα σαπούνι μόνος μου, από το δάσος».

Τάσος Ξιαρχό: "Δεν θα πάω στο Survivor. Είναι ένα παιχνίδι που δεν θέλει ειλικρινείς ανθρώπους!"

Έχουμε μια εβδομάδα τώρα που καθημερινά συζητάμε για το αν ο Τάσος Ξιαρχό θα πάει τελικά Survivor ή όχι. Το πρωί της Τετάρτης είπε πως δεν ήταν ικανοποιημένος με τα λεφτά που του έδιναν και επιτέλους το πρωί της Πέμπτης αποκάλυψε στον αέρα των Κου Κου πως τελικά δεν πάει πουθενά.

Κι όχι απλά το αποκάλυψε, άλλα άδειασε και με έναν τρόπο την παραγωγή του ριάλιτι...

"Η ειλικρίνεια με βοηθάει πολύ, αλλά ταυτόχρονα μου κλείνει και πόρτες, όπως για το Survivor. Είναι ένα παιχνίδι που δεν θέλει ειλικρινείς ανθρώπους. Στην Ελλάδα θεωρούν ότι η διπροσωπία είναι αυτό που είναι διπλωματικό και επιβιώνει. Δεν θα πάω στο Survivor. Από τη δική τους πλευρά είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος, αλλά δεν είναι αυτό γιατί ξέρω φίλους μου που θα μπουν την άλλη εβδομάδα." και συνέχισε...

"Φταίει κιόλας το ότι είμαι πολύ ανοικτός και μιλάω και λέω τα πράγματα όπως είναι, αλλά αυτό δεν αρέσει. Θέλουν να σε πάρουν μουγκό και να τα πεις όλα εκεί. Ήμουν ο ιδανικός άνθρωπος γι’ αυτό, δεν θέλω να χάνω, έχω πρόβλημα, τσακώνομαι. Ίσως είναι καλό που δεν πήγα γιατί θα βλέπατε έναν Τάσο πολύ αληθινό. Τα χρήματα για το Survivor δεν ήταν ικανοποιητικά", είπε ο Τάσος Ξιαρχό.