Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι: "Αγάπησα πολύ το Survivor και πιστεύω ότι είμαι για το Survivor"

Αρνήθηκε να σχολιάσει την κίνηση της Ανθής να την δώσει προτεινόμενη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι:

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πριν από λίγες ώρες προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4. Το Youweekly.gr, μάλιστα, πρώτο έφερε στην δημοσιότητα αποκλειστικές της φωτογραφίες.

Ωστόσο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του Ευτυχείτε. Δεν μπορούσε προφανώς να πει πολλά καθώς είναι γνωστό πως το συμβόλαιο με το κανάλι την δεσμεύει αλλά τα ελάχιστα λόγια της "φώναζαν" από μακριά πόσο πληγωμένη και αδικημένη αισθάνθηκε που αποχώρησε με αυτό τον τρόπο.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετά την επιστροφής της από το Survivor 4

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν περίμενα να είμαι η πιο δημοφιλής! Εκείνη την ημέρα περίμενα να φύγω από το παιχνίδι!»

Το έχουμε πει πολλές φορές πως το Survivor 4 είναι το παιχνίδι των ανατροπών, όμως η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής έχει να κάνει με την Ανθή Σαλαγκούδη, μιας και βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια.

Κανένας ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η συγκεκριμένη παίκτρια ψηφίστηκε από τον κόσμο ως η πιο αγαπητή, μιας και οι τηλεθεατές αγαπούν να την μισούν.

Την ίδια έκπληξη φαίνεται να έχει και η ίδια η Ανθή καθώς στο χθεσινό επεισόδιο δήλωσε ότι δεν το περίμενε να βγει η πιο δημοφιλής παίκτρια, αλλά αντιθέτως πίστευε ότι θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η επίδοση της σχετικά έχει βελτιωθεί, βέβαια με αργούς ρυθμούς. Δείτε εδώ στο μεταξύ και τον έντονο καυγά που είχαν οι Κόκκινοι πριν από λίγο!