Survivor 4 - Ιγγλέζου: "Άδειασε" την παραγωγή με το που πάτησε το πόδι της Ελλάδα - Οι πρώτες δηλώσεις

"Δεν με άφηναν να χαιρετήσω! Η σκηνοθεσία, η σκηνοθεσία!"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ιγγλέζου:

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4 επέστρεψε στην Ελλάδα και εννοείται πως η κάμερα του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και μοιράστηκε μαζί σας αποκλειστικές φωτογραφίες! Εκτός από την δική μας κάμερα ωστόσο, στο ίδιο σημείο βρέθηκε και ρεπόρτερ της εκπομπής Ευτυχείτε που κατάφερε να αποσπάσει κάποιες δηλώσεις από την Ασημίνα.

Να υπενθυμίσουμε πριν δούμε το επίμαχο βίντεο πως στο συμβόλαιο των παικτών υπάρχει ένας όρος που λέει πως πρέπει να κρατήσουν σιγή ιχθύος μπροστά στις κάμερες αφού αποχωρήσουν από το παιχνίδι κι αυτό για να βγουν να τα πουν πρώτα στην εκπομπή του ίδιου του σταθμού ΣΚΑΙ, Love it!

Η Ασημίνα Ιγγλέζου όμως φαίνεται πως "έσπασε" τον όρο αυτό, αφού κατά την αποχώρησή της από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος απάντησε όταν την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι γιατί δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της όταν έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο!

Χαρακτηριστικά είπε "Δεν με άφηναν! Η σκηνοθεσία, η σκηνοθεσία".

Οι πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

Οι αναρτήσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

Η 41χρονο αθλήτρια έκανε τις πρώτες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέσα από μία φάνηκε πως όντως οι «κόκκινοι» είχα δίκιο, πως μέχρι το τέλος η Ασημίνα ήταν "βαμμένη" μπλε. Σε Instagram stories ανέβασε στιγμές της από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ξεχωρίζει μία φωτογραφία όπου είναι με την παλιά της ομάδα (τους μπλε), βάζοντας και μία καρδιά.

Ασημίνα Ιγγλέζου μπλε ομάδα Survivor

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor 4

Ασημίνα Ιγγλέζου survivor 4 αεροδρόμιο