Survivor 4: Αυτός είναι ο αδερφός της Καρολίνας Καλύβα

Η κοινή τρυφερή τους φωτογραφία και το σχόλιο του «Έπρεπε να πας για να κερδίσουν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτός είναι ο αδερφός της Καρολίνας Καλύβα

Η Καρολίνα Καλύβα μπήκε στο Survivor 4 χθες Κυριακή 1/2 και από τον πρώτο αγώνα που έπαιξε για την Κόκκινη ομάδα, κέρδισε και τα δυο παιχνίδια. Ωστόσο, ένα από τα πολλά πράγματα που δεν ξέρουμε για την αθλήτρια, είναι πως έχει και έναν αδερφό.

Η Καρολίνα, σίγουρα μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για να μείνει, καθώς έδειξε από το πρώτο λεπτό δυναμισμό και πίστη, ενώ μπορούμε να πούμε πως είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες σε επίπεδα μάλιστα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Χθες, το πρώτο ματσ έπαιξε με την Ελευθερία Ελευθερίου φέρνοντας τον πρώτο πόντο για την ομάδα της, αφήνοντας την μάλιστα πολύ πίσω.

Το δεύτερο ματς έπαιξε με την Άννα Μαρία Βέλλη, την οποία επίσης άφησε πολύ πίσω φέρνοντας έτσι τον δεύτερο πόντο, κάνοντας το 2/2, βοηθώντας την ομάδα της να κερδίσει!

Αυτός είναι ο αδερφός της Καρολίνας Καλύβα της παίκτριας του Survivor 4

Η Καρολίνα Καλύβα πετώντας για Άγιο Δομίνικο, άφησε πίσω της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσα τους και ο αδερφός της, Παναγιώτης, με τον οποίο η αθλήτρια έχει πολύ καλές σχέσεις.

Η Καρολίνα με τον Παναγιώτη μάλιστα, πριν την καραντίνα κάθε βράδυ που το νυχτερινό τους κέντρο στο Λουτράκι ήταν ανοιχτό διασκέδαζαν με την παρέα τους.

Αδερφός Καρολίνας Καλύβα

Ο Παναγιώτης Καλύβας περήφανος για την αδερφή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε πολλές αναρτήσεις για την συμμετοχή της στο παιχνίδι!

Καρολίνα Καλύβα Survivor 4

Να σημειώσουμε πως η Καρολίνα Καλύβα, είναι γυμνάστρια και έρχεται από το Τορόντο!