Η Έλενα Κρεμλίδου έκλαιγε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor και στο συμβούλιο αποχώρησης, αλλά σύντομα η διπρόσωπη συμπεριφορά της θα «ξεσκεπαζόταν», έχοντας αποκαλέσει ως «λαϊκιά» μια συμπαίκτριά της.

Η Μαριπόζα, άλλωστε, είναι… Instagrammer και με «τριτοδεύτερους», όπως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δεν κάνει παρέα. Για αυτό το λόγο, όπως ανέφεραν οι συμπαίκτες της μετά το συμβούλιο, δίχως να τη λυπούνται παρά τα κλάματά της, είχε εκφράσει η χαρά της που ήρθε στην παραλία των «Μπλε» μια… διασημότητα σαν την Άννα Μαρία Βέλλη.

Μετά την προσπάθεια της να θυματοποιηθεί στο συμβούλιο, οι συμπαίκτες της, την αποκάλυψαν μπροστά στις κάμερες το ίδιο βράδυ, μιλώντας για τη συμπεριφορά της απέναντι στη Μαριαλένα και την αντίδραση στην ανακατανομή των ομάδων.

https://streamable.com/2uymm1

Survivor 4 – Έλενα Κρεμλίδου: Γιατί την φωνάζουν Μαριπόζα

Η Έλενα Κρεμλίδου τον Μάϊο του 2020 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show και αφού ξέσπασε για το γεγονός πως δεν έχει φίλους, εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά τον λόγο που την αποκαλούν όλοι Μαριπόζα.

Ο λόγος που την φωνάζουν Μαριπόζα:

«Νομίζω πως ο λόγος που με ακολουθούν στο Instagram είναι γιατί είμαι ο εαυτός μου. Μπορείς να δεις τόσες πολλές πλευρές μου. Θέλω να τονίσω πως είμαστε πολύπλευροι όλοι μας. Δεν είμαστε μόνο σέξι, ή μόνο χαρούμενοι κλπ. Οι περισσότεροι έχουμε πολλές πλευρές. Εγώ είμαι λίγο από όλα. Ανάλογα με τις μέρες μου. Το Instagram μου είναι elena_mariposa. Το mariposa το έχω από γυμνάσιο, σημαίνει πεταλούδα στα ισπανικά. Είναι σαν nickname. Ήταν από την Barbie τότε» εξήγησε η Έλενα Κρεμλίδου.