Survivor 4: Ξέσπασε η Περράκη για την Ανθή Σαλαγκούδη - «Είναι λυπηρό»

«Δέχομαι χιούμορ, πλάκα ή τρολαρισμα από την στιγμή που αυτό δεν ξεπερνάει τα όρια της ηθικής»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέσπασε η Περράκη για την Ανθή Σαλαγκούδη - «Είναι λυπηρό»

Η Αναστασία Περράκη, θέλησε να υποστηρίξει δημόσια την κολλητή της φίλη, Ανθή Σαλαγκούδη, μετά από τα άσχημα σχόλια που γράφονται προς το πρόσωπο της για την συμμετοχή της στο Survivor.

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, έχει συζητηθεί πάρα πολύ, ειδικά μετά την ανακοίνωση πως ήταν η πιο δημοφιλής παίκτρια του κοινού.

Όπως σχολίασε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "είναι λυπηρό" όλο αυτό που συμβαίνει.

Η ανάρτηση της Περράκη για την Σαλαγκούδη

«Είναι λυπηρό να ακούω από ανθρώπους που έχουν στο παρελθόν εκφραστεί δημόσια σε συνεντεύξεις τους ότι έχουν υποστεί μπουλινγκ από άλλους ,να επιλέγουν να κάνουν εκείνοι μπουλινγκ τώρα, με οποία πρόφαση και αν αυτό γίνεται, από όποια θέση και με όποια δικαιολογία. Στο ποια είναι η Άνθη θα απαντήσω ποιαα είμαι εγώ, ποιος είσαι εσύ και ποιοι είμαστε όλοι μας!?

Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του αξία και όλοι εμείς πρέπει να την σεβόμαστε αν θελουμε να λεγόμαστε άνθρωποι με παιδεία και αυτό δεν έχει να κάνει με την μόρφωση. Ας σταματήσουμε λοιπόν να βρίσκουμε εύκολα θύματα για εναποθέσουμε το φταίξιμο για τα προσωπικά μας πρόβλημα και τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες μπορεί να βιώνει ο καθένας ,ας φύγουμε από το πάντα φταίει ο άλλος, με το αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του που το αναλογεί !Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!

Δεχομαι οποιοδήποτε είδους χιούμορ, πλάκα ή τρολαρισμα από την στιγμή που αυτό δεν ξεπερνάει τα όρια της ηθικής. Όχι μόνο για την Ανθή που είναι φίλη μου αλλά για την ΚΑΘΕ Άνθη εκεί έξω. #stopbullying #friends #survivorgreece», έγραψε η Αναστασία Περράκη.

Περράκη για Ανθή Σαλαγκούδη Survivor 4

Survivor 4: Πήρε ξανά νίκη η Ανθή Σαλαγκούδη - Δεν το πίστευε ούτε ο Λιανός

Η θεά Ανθή Σαλαγκούδη θα παίζει και θα νικά όποτε θέλει και μας το απέδειξε ακόμη μια φορά, επικρατώντας της Έλενας Κρεμλίδου στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας για το Survivor.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν εξαιρετική στη δική της προσπάθεια και, από εκεί που κανονικά οι «Κόκκινοι» υπολογίζουν σε… μείον δύο πόντους με τη συμμετοχή της, ξαφνικά έφερε νίκη και, σε εκείνο το σημείο, έκανε το 5-3 απέναντι στη Μαριπόζα.

Survivor 4 Πήρε ξανά νίκη η Ανθή Σαλαγκούδη

Ο Γιώργος Λιανός δεν το πίστευε, βλέποντάς την να πετυχαίνει το τελευταίο τοτέμ, κάτι που φάνηκε στον τόνο της φωνής του και η ομάδα της πανηγύρισε έξαλλα μια ανέλπιστη νίκη.