Ραμόνα Βλαντή για Κονδυλάτο: «Του έχουν φτιάξει την εικόνα του κακού, τον τσιγκλάνε και τα λέει»

Η αναφορά της στον φίλο και παίκτη του Survivor 4

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ραμόνα Βλαντή για Κονδυλάτο: «Του έχουν φτιάξει την εικόνα του κακού, τον τσιγκλάνε και τα λέει»

Το απόγευμα της Κυριακής, η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Roomies“ και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον φίλο της Περικλή Κονδυλάτο.

Η νικήτρια του πρώτου “My Style Rocks” μίλησε τόσο για τον φίλο της Περικλή Κονδυλάτο όσο και για την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας.

Ραμόνα Βλαντή για Περικλή Κονδυλάτο

Αρχικά, αναφέρθηκε στο “My Style Rocks”: “Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ. Ήθελα πολύ να είμαι στην επιτροπή του “My Style Rocks” αλλά δεν έγινε, δεν πειράζει. Είχα στενοχωρηθεί γιατί το ήθελα πάρα πολύ. Κάποια άτομα δεν ήθελαν να είμαι εκεί. Ένα συγκεκριμένο άτομο, όχι από τη παραγωγή δεν ήθελα. Για το “Style me up” έκανα δοκιμαστικό αλλά θέλω να είναι σχετικοί οι άνθρωποι με τη μόδα, όχι επειδή κάποια ήταν μοντέλο να πηγαίνει”.

Αμέσως μετά, μίλησε και για τις στυλιστικές επιλογές των Ελληνίδων τραγουδιστριών: “Η τελευταία γνωστή που έντυσα ήταν η Ζόζεφιν. Κάναμε μαζί δύο video clip και είναι τα καλύτερα ever. Η Τάμτα είναι η καλύτερη. Έχει αισθητική από μόνη της γιατί ξέρει ότι είναι όμορφη. Ό,τι και να βάλει το στηρίζει. Η πιο κακοντυμένη τραγουδίστρια είναι η Έλενα Παπαρίζου. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει αυτό στον εαυτό της, γιατί είναι γυναικάρα, είναι showwoman, βγαίνει στη σκηνή και “τρίζουν” τα πατώματα, όμως είναι ένα πακέτο”.

Τέλος, για τον φίλο της, Περικλή Κονδυλάτο είπε χαρακτηριστικά: “Όποιος γνωρίζει καλά τον Περικλή Κονδυλάτο καταλαβαίνει τι λέω. Είναι η πιο καθαρή ψυχή που έχω γνωρίσει. Του έχουν φτιάξει την εικόνα του κακού. Τον τσιγκλάνε και τα λέει. Έχουν πάει όλοι διαβασμένοι και ο Περικλής μπήκε χωρίς να έχει δει ούτε ένα επεισόδιο”. Σε μια πρόσφατη συζήτηση της, η Ραμόνα είχε κατακεραυνώσει και τον Αλέξη Παππά.

Ραμόνα Βλαντή για Survivor 4: «Ο Περικλής είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει»

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Survivor 4, αλλά και στον καλό της φίλο, Περικλή Κονδυλάτο ο οποίος όπως είπε, είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος που έχει γνωρίσει.

Η νικήτρια του My Style Rocks δεν χαρίστηκε σε κανέναν και έκανε πολύ αυστηρές δηλώσεις τόσο για την Ανθή Σαλαγκούδη, όσο και για την Κάτια Ταραμπάνκο. Η αλήθεια είναι βέβαια πως αυτή που μπήκε για τα καλά στο «στόχαστρό» της ήταν η Έλενα Μαριπόζα.

Την ίδια στιγμή, η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για τη συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου στο ριάλιτι επιβίωσης και τόνισε πως η παραγωγή του κάνει ερωτήσεις ώστε να μιλάει ανοιχτά για τους συμπαίκτες του, ενώ έχει ήδη ακουστεί ότι η παραγωγή του έχει πει να το «παίζει» κακός.

«Κάθε χρόνο δέχομαι πρόταση από το Survivor. Δε θεωρώ πως οι Διάσημοι αδίκησαν την Κάτια, εγώ αν ήμουν εκεί θα έκανα πολύ μεγάλο θέμα για το ρύζι. Δε θα την ψήφιζα ποτέ γιατί ήταν δυνατή παίκτρια. Περίμενα να φύγει η Ανθή, επίτρεψέ μου να μην πιστεύω ότι είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια.

Ο Περικλής δεν είχε δει ούτε ένα επεισόδιο Survivor. Η παραγωγή κατάλαβε ότι τα λέει έξω από τα δόντια και έτσι του κάνει ερωτήσεις για να τον «τσιγκλάει». Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ριάλιτι, αυτό έκαναν και στην Κάτια στο GNTM. Με τον Περικλή είμαστε σαν οικογένεια, είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει.

Ραμόνα Βλαντή Κονδυλάτος Survivor

Η Μαριπόζα πουλάει κάτι πανιά κινέζικα που τα λέει ρούχα. Δεν ξέρω γιατί αυτές οι κοπέλες έχουν τόσο μεγάλο κοινό. Είναι instagrammer ημίγυμνη με αυτά τα κινέζικα που αν περνάς μπροστά από τη φωτιά γίνεσαι φλαμπέ. Δεν έχει παιδεία, δεν περίμενα να μιλήσει σωστά. Δίνει λάθος πρότυπο όπως όλες αυτές οι τσίτσιδες», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή.