Survivor 4: Η Ελέτσι καταγγέλλει τον Κονδυλάτο: «Έκαψε κάτι που άφησα πίσω στο νησί»

Όσα αποκάλυψε μετά το κάψιμο των αθλητικών που είχαν οι παλιοί παίκτες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Ελέτσι καταγγέλλει τον Κονδυλάτο: «Έκαψε κάτι που άφησα πίσω στο νησί»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, δυο εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4. Η πρώην παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, μίλησε για τα όσα σημειώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, ενώ αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου.

Αφορμή για να μιλήσει για την συμπεριφορά του, στάθηκε το χθεσινό περιστατικό όπου έκαψαν τα παπούτσια των πρώην συμπαικτών τους. Γεγονός που βρήκε αντίθετο τον σχεδιαστή κοσμημάτων.

Έτσι λοιπόν, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν δίστασε να τον αδειάσει λέγοντας πως με το που αποχώρησε, της έκαψε ο Περικλής ένα δικό της αντικείμενο που είχε ξεχάσει στην παραλία και η παραγωγή το έψαχνε επί δυο ημέρες.

«Θέλω να σας πω ότι όταν έφυγα εγώ από το νησί, όταν αποχώρησα, είχαν μια ταμπέλα στην οποία είχα γράψει το όνομα του ινστιτούτου μου και το έψαχνε επί δυο ημέρες η παραγωγή, δεν το βρήκε. Μάλλον το έχει κάψει ο Περικλής, έτσι νομίζω. Τώρα δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Πιστεύω ότι έπρεπε να είμαι εγώ η νικήτρια»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της συμμετοχής της στο παιχνίδι του Survivor 4.

Η πρώην παίκτρια, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της, στα όσα βίωσε, αλλά και στις κόντρες που επικρατούν μέσα στο ριάλιτι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, είπε αρχικά χαρακτηριστικά: «Είμαι πάρα πολύ δυναμική, αγαπάω την γυμναστική, έμπαινα στον στίβο μάχης και τα έδινα όλα, έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Δίνω το 100% του εαυτού μου και πιστεύω ότι έπρεπε να είμαι εγώ η νικήτρια του Survivor».

Η Ιωάννα Μαλέσκου μένοντας άφωνη της απάντησε: «Αυτό που λες θα συζητηθεί τώρα».

Survivor 4 Ελίζαμπεθ Ελέτσι Love it

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανέφερε: «Έχω το γνώθι σαυτόν. Ξέρω ποια είμαι και ήξερα σε ποιο ριάλιτι έμπαινα. Είχα την τόλμη και το σθένος να πω, όπως και είπα ότι έπρεπε να είμαι η νικήτρια. Και επειδή υπάρχει ένα κίνημα στα social media που με θέλουν να μπω στο παιχνίδι, μακάρι να γίνει για να σώσω και την Κόκκινη ομάδα». Ενώ, λίγες ημέρες πριν έκραξε την Ασημίνα.