Survivor 4: Ο Chris και ο Δημήτρης Μακρόπουλος υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου θα βγουν στη κρίση του κοινού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Chris και ο Δημήτρης Μακρόπουλος υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η δεύτερη ασυλία στο Survivor κατακτήθηκε από τους Κόκκινους και οι Μπλε έβγαλαν υποψήφιους προς αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη και τον Δημήτρη Μακρόπουλο.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Από την γενική ψηφοφορία ψηφίστηκε ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα μιας και δεν το περίμενε αυτό.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία έδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Δημήτρη Μακρόπουλο. Έτσι οι τρείς παίκτες που θα βγουν στην κρίση του κοινού είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κρις και ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor 4 spoiler: «Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποχωρήσει! Εθεάθη στο χωριό της στην Κύπρο»

Ένα απίστευτο spoiler έδωσε το Πρωινό και συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας. Όπως ανέφεραν στον αέρα της εκπομπής, η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποχωρήσει από το Survivor 4.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν: «Η μπλε ομάδα θα κερδίσει σήμερα… Θα μεταφέρω μία πληροφορία, μία βόμβα με κάθε επιφύλαξη…».

«Οι πληροφορίες λένε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποχωρήσει και πως προκύπτει αυτό… Μας ήρθε μία πληροφορία ότι εθεάθη στο χωριό της στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι της αδερφής της…».

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως τα γυρίσματα του Survivor 4 γυρίζονται μια ημέρα πριν την προβολή τους, Άρα ακόμη δεν έχει γυριστεί το επεισόδιο που θα δούμε την Ελευθερίου να αποχωρεί - Είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Επίσης, η ψηφοφορία δεν έχει πραγματοποιηθεί, ενώ δεν έχουν βγει ούτε οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση, κάτι που σημαίνει πως ακόμη δεν είναι σίγουρo ποιος φεύγει και ποιος όχι.

Εμείς στο Youweekly.gr πάντα έχουμε τα πιο έγκυρα spoilers, οπότε μείνετε συντονισμένοι γιατί πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε κατά 100% ποιος τελικά αποχωρεί.