Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4 - αποκλειστικό: Γιατί έφυγαν από την παραλία Άλεξ και Κρις

Πήγαν σε ξενοδοχείο να βρουν φαγητό, έπαιξαν ξύλο με σεκιουριτά

Survivor 4 - αποκλειστικό: Γιατί έφυγαν από την παραλία Άλεξ και Κρις
Reality 11.02.2021 07:26
Από Έφη Εκίζογλου

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε δυο παίκτες της Μπλε ομάδας, τον Αλέξη Παππάς και τον Κρις Σταμούλη, να παραβιάζουν τους κανόνες της παραλίας και να απομακρύνονται για ώρες, με αποτέλεσμα να τους ψάχνει η παραγωγή!

Στο συμβούλιο, δε, του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως γι' αυτή τους την πράξη υπάρχει βαρύτατη ποινή η οποία είναι να μειωθούν οι προμήθειες της ομάδας τους κατά 20% και όσον αφορά τα έπαθλα φαγητού για τους δυο επόμενους αγώνες που θα κερδίσουν οι Μπλε, Κρις και Άλεξ δεν θα έχουν δικαίωμα να φάνε.

Το Youweekly.gr, όμως, που έχει ρεπορτάζ και εγώ, η Έφη Εκίζογλου, γνωρίζω πολύ καλά τι έχει συμβεί και τι δεν μας είπε ο.. Γιώργος Λιανός!

Αρχικά, την πληροφόρηση την είχα από εχθές αργά το απόγευμα και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε με την ανάρτηση που έκανα στο instagram profile μου, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Τι συνέβη με Άλεξ και Κρις

Όπως μου αποκάλυψε η πηγή μου, λοιπόν και σας μεταφέρω αποκλειστικά στο Youweekly.gr ο Κρις και ο Άλεξ έφυγαν από την παραλία για 7 ολόκληρες ώρες προσπαθώντας να φτάσουν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο για να βρουν φαγητό! Στον γυρισμό τους βρήκε ο σεκιουριτάς και έπαιξαν ξύλο! Έτσι μου μετέφερε ο άνθρωπός μου, έτσι σας αποκαλύπτω κι εγώ...

Όταν η Μπλε ομάδα τα έμαθε όλα αυτά εναντιώθηκε πολύ και στους δυο, κι όταν οι παίκτες ερωτήθηκαν από την παραγωγή ποια θα ήθελαν να είναι οι ποινή για τους συμπαίκτες τους εκείνοι απάντησαν πως θέλουν την πιο σκληρή! Και κάπως έτσι πάρθηκε η απόφαση που ανακοίνωσε ο Λιανός στο συμβούλιο...

Θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες μέσα στην ημέρα!

Ακολουθήστε με στο instagram για περισσότερα Survivor Spoils!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 Spoiler: Μπαίνουν στο παιχνίδι ο Γιώργος Ταβλαδάκης και ο Παύλος Γαλακτερός

Survivor 4: Σκαφιδά για Παππά - «Άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους! Πέρασες και δεν ακούμπησες»

Share