Survivor 4 - Ιγγλέζου σε Μαλέσκου: «Συγχαρητήρια που δεν φοβάσαι μην φάω την θέση σου»

Η επική σπόντα στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ιγγλέζου σε Μαλέσκου: «Συγχαρητήρια που δεν φοβάσαι μην φάω την θέση σου»

Η Ασημίνα Ιγγλέζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι και στις δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές της Ασημίνας στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και με δηλώσεις της πρώην συμπαίκτριάς της. Μάλιστα, ειπώθηκε μια απίστευτη ατάκα on air προς την Ιωάννα Μαλέσκου.

Survivor 4 Ιγγλέζου σε Μαλέσκου

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα Ιγλέζου απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια "πέταξε" μια απίστευτη ατάκα:

«Εγώ έφυγα από μέσα για να γλιτώσω όλα αυτά και πάλι με βρίσκουν έξω. Δηλαδή τι θα γίνει; Καταρχήν συγχαρητήρια που άντεξες να με καλέσεις στην εκπομπή σου και δεν φοβάσαι μη πάρω τη θέση σου κι εσύ» και πρόσθεσε με χιούμορ: «Έτσι είμαι εγώ, πετάω τους ανθρώπους έτσι έξω».

Survivor 4 - Ιγγλέζου: Μπήκε στο Καλό Μεσημεράκι και έριξε «μπηχτές» στους συμπαίκτες της

Η Ασημίνα Ιγγλέζου, λίγο καιρό μετά από την αποχώρησή της από το Survivor, εισέβαλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και δε δίστασε να ρίξει τις «μπηχτές» της για τους πρώην συμπαίκτες της και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

«Πριν αρχίσεις να σου δώσω το δώρο σου. Θα σου δώσω αυτή τη μπαντάνα γιατί σε είδα που τη ζήτησες και νομίζω ότι εσύ την ήθελες πιο πολύ από μένα», είπε η Ασημίνα Ιγγλέζου μπαίνοντας στο πλατό και δίνοντας στον παρουσιαστή μία κόκκινη μπαντάνα.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ξεκαθάρισε πως δεν χάρηκε καθόλου με την αλλαγή της ομάδας της ενώ έριξε και ένα σχόλιο για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι γνωστό το ότι «κλέβει» εκπομπές - ενώ και εκείνη την είχε κράξει στην εμφάνισή της στο Καλό Μεσημεράκι.