Ασημίνα Ιγγλέζου: "Ο μισθός της Ελίζαμπεθ δεν θα φτάνει για να καλύψει τα έξοδα αν της κάνω αγωγή"

Εκνευρισμένη με όλα όσα έχουν ειπωθεί εκτός Survivor

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασημίνα Ιγγλέζου:

Πόλεμος έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό μεταξύ της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και της Ασημίνας Ιγγλέζου. Οι δυο πρώην παίκτριες του Survivor μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι έχουν πάρει σβάρνα τις τηλεοπτικές εκπομπές και αφήνουν αιχμές η μία για την άλλη...

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η Ελίζαμπεθ σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Η Ασημίνα πάντα ζήλευε την ιδιότητα μου ως βασίλισσα του Mykonos Tv». Το πρωί της Δευτέρας, λοιπόν, στον αέρα του Ευτυχείτε προβλήθηκαν δηλώσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου περί... αγωγής.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Στη ζωή μου και το έχω αποδείξει, δε θέλω να περνάω λάθος μηνύματα»

Η Ασημίνα Ιγγλέζου καλεσμένη πριν λίγο καιρό στην εκπομπή Love It, απάντησε στα αρνητικά μηνύματα που έχει δεχθεί για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στα social media.

Η ξανθιά καλλονή που είναι 41 ετών, μητέρα 2 κοριτσιών και πρωταθλήτρια στο ορεινό τρέξιμο, έχει ένα απίστευτο κορμί και δεν διστάζει να μοιραστεί "καυτές" φωτογραφίες της.

Μετά την συμμετοχή της λοιπόν στο Survivor 4, υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά με τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις που έχει κάνει, κατά καιρούς, στο Instagram.

«Είμαι πάρα πολύ προσεχτική στην ουσία των πραγμάτων. Πάντα προσέχω και σε αυτά που έχω διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά μου, θέλω να έχουν την ηθική την πραγματική και όχι την υποκειμενική και τη ρατσιστική. Και την πατριαρχική που η κοινωνία μας ακόμη κρατάει.

Δε δίνω σημασία γιατί στη ζωή μου προσπαθώ να αποτινάξω, όσο μπορώ, το “φαίνεσθαι” και πράγματα που η κοινωνία δεν αντιλαμβάνεται. Στη ζωή μου και το έχω αποδείξει, είμαι πάρα πολύ προσεχτική και δε θέλω να περνάω λάθος μηνύματα. Τώρα ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε σήμερα και να κατηγορήσει. Η αλήθεια και οι πράξεις μας φαίνονται. Και το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Αυτό μετράει» ήταν η απάντηση της Ασημίνας Ιγγλέζου.