Survivor 4 - Ελέτσι: «Όλοι ξέρουμε ότι η Άννα Μαρία είναι διαχυτική»

«Ήταν άνανδρη η συμπεριφορά του Αλέξη Παππά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ελέτσι: «Όλοι ξέρουμε ότι η Άννα Μαρία είναι διαχυτική»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρο από το Survivor, ενώ απάντησε και στην Ασημίνα Ιγγλέζου η οποία αποκάλυψε αν της κάνει ή όχι αγωγή.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο περιστατικό ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Αλέξη Παππά, στο χθεσινό 14/2 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Γενικότερα ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του Παππά, ήταν άνανδρο. Δεν μπορείς να εκθέτεις και να αδειάζεις μια γυναίκα έτσι. Ντάξει όλοι ξέρουμε ότι η Άννα Μαρία είναι λίγο διαχυτική με τον Νίκο γιατί ταιριάζουν οι απόψεις τους. Η Άννα Μαρία έχει δηλώσει ότι έχει σοβαρή σχέση», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Survivor 4 - Ελέτσι: «Από την αρχή η Ελευθερία έχει κόκκινο χρώμα στα νύχια»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βγήκε μέσω live σύνδεσης στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με το Survivor 4. Μάλιστα, δεν γινόταν να μην δώσει απαντήσεις για τα κόκκινα βαμμένα νύχια της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Με αφορμή τα νύχια της στα social media έχει γίνει χαμός, καθώς πολλοί είναι αυτοί που λένε πως αποχώρησε από το παιχνίδι τα έφτιαξε και μπήκε πάλι.

Η αλήθεια ωστόσο σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι μια! Όπως σχολίασε η Ελευθερία Ελευθερίου έχει βαμμένα κόκκινα τα νύχια της από την αρχή του Survivor 4. Μάλιστα, το γεγονός της το είχε σχολιάσει και η ίδια, μόλις την είδε.

Η Κατερίνα Καινούργιου όταν άκουσε πόσο καιρό έχει έτσι τα νύχια ρης σχολίασε «Το σελάκ (ημιμόνιμο) κρατάει, αλλά δεν είναι ωραίο και περιποιημένο». Ενώ, λίγο πριν στην εκπομπή η παρουσιάστρια αποκάλυψε την κομμένη σκηνή του Survivor 4.